Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jagodni stolp/piramida
Nabavila sem 4 kom. sorte Hummi Merosa in en plod že poskusila. Če bo preživela zimo in če mi bo zelo všeč, jo bom razmnožila in jo posadila namesto katere bolj malo rodne sorte.
Spomladi pa maneravam kupiti še Camaro F1, s temno roza cvetovi. Zanimiva mi je tudi sorta Framberry, ki ima okus po malinah.
lpmami je napisal/a: |
Tole je objavljeno na http://www.goodshomedesign.com/grow-herbs-veggies-ornamental-flowers-triolife-plant-pyramid/ V komentarjih so pripombe, da se zemlja spira navzdol in ven, drugi svetuje naluknjane deske med nadstropji. Ima kdo že kakšne izkušnje z izdelavo, nakupom in rastjo v takšni piramidi? |
Je zelo špičasta, odcednost je pomojem zelo velika in bi bil dizajn predvsem primeren za zasaditev začimb in zelišč.
V primeru zasaditve začimb, bi stvar napolnil samo s peskom.
Prispevek sem prilepil tudi v tematiko Zeliščni polžek/spirala.
Sicer ni ravno spirala, je pa podoben princip, torej povečanje vzgojne površine s pomočjo višine.
V primeru zasaditve začimb, bi stvar napolnil samo s peskom.
Prispevek sem prilepil tudi v tematiko Zeliščni polžek/spirala.
Sicer ni ravno spirala, je pa podoben princip, torej povečanje vzgojne površine s pomočjo višine.