Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Identifikacija naših vrtnic

Moderator: Melona

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Bodo še druge kaj več povedale, ampak se mi sploh ne zdi nemogoče, da bi bil Westerland. Na HMF odpri zavihek Photos, ga najdeš tudi v takih odtenkih http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.6065.0&tab=36.
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Po videnju cvetov, saj imam obe, ima Kordesov Westerland manj venčnih listov, razlika je tudi v nazobčanosti robov.
lp. Vinkoz.
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Pozdravljeni od zeta sem dobila vrtnico ki pri nih pravijo žajfarica ali to spada med burbonke ali kam drugam cveti dvakrat letno s polnim cvetom roze barve in zelo diši
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Zal za zajfarico nisem se nikoli slisala tako da ne bi mogla reci, v kateri razred sodi.
Zakaj pa ji pravijo tako?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Pravijo ji zato so iz nje delali milo
Odgovori