Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Vrtnice z Lidla, Hoferja, OBI-ja

Moderator: Melona

notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Jaz sem jih pred leti kupila v Eurospinu,mislim da je bila 1 po 1 € ali manj.
Vem da sem jih takrat vzela cel plato.
Lepo rastejo,cvetijo celo poletje in nezaščitene preživijo našo mrzlo zimo._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Raje kot zunaj v loncu jih posadi v zemljo in ko odvrzejo listke, zasciti. Pri tem ne pozabi, da mora biti cepljeno mesto pod zemljo.
Praviloma vse te miniaturne vrtnice v zemlji zrastejo v kar spodobne grmicke visine kakih 60 cm._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Ker so bili ravno prazniki, jutri ostajam še doma in bo šla v zemljo (vsa tri stebelca). Hvala vsem za nasvete Very Happy .
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Evo, da pokažem, kaj je v enem letu zraslo iz tistih bogih stebelc (dve lepo rasteta) Very Happy Se ne spomnim, da bi bilo kaj cepljeno, Garden-ja, misliš, da so tudi te mini cepljene?
Je pa barva res posebna, prav taka marelična oz. neka oranžna, kakršnih je že sicer malo vrtnic, potem pa na slepo tako zadanem... Smile

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Zelo lepa je.

Tudi jaz sem imela mini vrtnice. 2 leti so bile v redu, letos pa ne, so se kar posušile.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Greeny, zanimiva barva, tudi obstojna verjetno, ce je pa rastlina cepljena, ne vem, bi jo morala videti, vsekakor pa tudi mini vrtnice cepijo._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
madeja

Odgovor Napisal/-a madeja »

Lani so v Merkurju prodajali vrtnice od FLORES iz Prekmurja. Ne vem če jih imajo tudi letos. Ali kdo pozna tega vzgojitelja, ima kdo izkušnje z njimi.
Lp_________________So rože kar tako in so gartrože
mar_2_5

Odgovor Napisal/-a mar_2_5 »

Včasih imajo v Eurogardnu kakšen poceni bombonček. Sem nasel Westerland od Kordesa za 5 eur...Bomo videli kako bo rastla.
Odgovori