Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Kak plod iz suhega šopka mi ohrani, prosim, muha, za seme. Se mi zdi, da sem ob semena.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

metuljc, zabeleženo,
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

pride kdo na svežo paradajzovo solato Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Figula, ne velja stare fotke lepit Wink Laughing Laughing Laughing . A so iz balkona?
figula

Ne, zunanji so, imam tak zasilen rastlinjak z dvema stranicama in strehco.
Še cca 7 Orange banana sem gor pustila Smile, ampak verjetno samo do jutri - morem zemljo pripravit in obogatit, da bo drugo leto spet lepo raslo.
figula

Sedaj je pa zares konec Smile. Še zadnja gasilska slika zadnjega pridelka 2014 - predno gredo v predelavo v hrenov namaz.

Spredaj se obarvani šopirijo:
- Orange Banana
- Striped Red Boar (je bil na verandi)
- dwarf Coastal Pride Orange (je bil na verandi)

gobe so zraven za barvno dekoracijo
froggy

Odgovor Napisal/-a froggy »

Jaz jih imam še eno par, za sosede jezit. Very Happy

figula

bravo very happy kaj je to za ena sorta?
froggy

Odgovor Napisal/-a froggy »

Namensko skrižal med Fantazio F1 in še eno debelejšo dobro rodno, katera je bila, sem pa pozabil. Embarassed Po principu "poglejmo kaj bo ratalo". Sedaj jih imam že tretje leto in letos so bili edini, ki so mi dali vsaj malo pridelka. Vse ostale sorte mi ni uspelo obdržat čez poletje, ker razen s sodo ne tretiram. Je pa v bistvu ves čas na prostem, le malo napušča je včasih v pomoč, če veter v pravo smer piha.
Odgovori