Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Imam identicnega samo da je Hoferjev, tudi gumbi so enako razporejeni spredaj pa ta kontrolna plosca je enaka. V primerjavi z onim drugim, ki ima bele pladnje, ki niso naluknjani, susi dlje casa ni pa neke bistvene razlike. Se vedno pa se najboljse posusi kar na peki papirju nad lonceno pecjo. Samo kaj ko je zunaj 21 stopinj. _________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Fantje, pozabljate, da je vsa ta roba kitajska! Tudi sam sem čakal na akcijsko ceno sušilca Gorenje, cca 40 €, pa potem vzel enakega od Hoferja, za mučo manj denarja .
Imam tega gorenjevega in sem zadovoljna. Kupila sem ga pred časom v eni od akcij za nekaj nižjo ceno. Primerjati pa nimam s čim. V glavnem sem letos v njem sušila zelišča. Za sušenje zdrobljenega šipka sem iz starega prepranega blaga narezala primerne kolute in je zelo v redu izpadlo. Sadja ne sušim, vsega pojemo sproti .