Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Šopki vrtnic
Moderator: Melona
Tik pred tem jesenskim večerom mi je uspelo škljocniti ta šopek starih čajevk in stare floribunde. Kako se ujamejo skupaj. Že zdavnaj žlahtnene in še vedno v naših vrtovih.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Itak, hvala bogu za podeželje! Bog ve, kaj bom jaz pritaknila zraven, ko me bo prijelo narediti prvega. Sem popoln aberveznik v tem, veš. Iz vrtnic še sploh nisem naredila nobenega šopka niti aranžmaja . Si že mislim kdaj, da bi se okorajžila, ko je treba utrgati cvet, si ga pa kar ne morem privoščiti. Ko bom imela tako razkošje cvetov kot ti, ko bodo vrtnice zrastle torej, bom mogoče tako na pol miže le stisnila zobe .
Poezija, prava jesenska stvaritev je tale tvoj aranžma. Popki pridajo svoj čar. Opažam namreč, da v veliko šopkih, ki res krasno izpadejo ne manjka popkov (npr. Tantau katalog ima nekaj prekrasnih šopkov iz njihovih vrtnic in večinoma vsi vsebujejo tudi popke). Bom tudi jaz poskusila v naslednjih letih, če bo cvetja toliko, da mi ne bo žal za popke.
Zelo zelo lepo. Prava umetnica si. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home