Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Šopki vrtnic

Moderator: Melona

Odgovori
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Zeloooo lepo..._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Tik pred tem jesenskim večerom mi je uspelo škljocniti ta šopek starih čajevk in stare floribunde. Kako se ujamejo skupaj. Že zdavnaj žlahtnene in še vedno v naših vrtovih.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Lepo! Brez podkvice mi je morda še bolj všeč, jo kar odmislim Wink . Nekam pregroba je ta vrtnice, ni? Košara z vrtnicami in gobo je pa res čudovita! Pa še diši iz nje, najbrž!
Poezija

Mimo nje sem šla, je bila namreč na polici zravan in sem jo pobrala. Všeč mi je ker je rjasta. Desno na zidu pa so naslonjena orodja. Z enim se seka drva, ampak kaj češ saj smo na podeželju._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Itak, hvala bogu za podeželje! Bog ve, kaj bom jaz pritaknila zraven, ko me bo prijelo narediti prvega. Sem popoln aberveznik v tem, veš. Iz vrtnic še sploh nisem naredila nobenega šopka niti aranžmaja Embarassed . Si že mislim kdaj, da bi se okorajžila, ko je treba utrgati cvet, si ga pa kar ne morem privoščiti. Ko bom imela tako razkošje cvetov kot ti, ko bodo vrtnice zrastle torej, bom mogoče tako na pol miže le stisnila zobe Wink .
Poezija

Ne morem verjeti, da še nisi naredila šopka. Očitno res potrebuješ več cvetov, saj meni je bilo tudi tako čisto na začetku. Me prav zanima kaj boš ti pritaknila zraven Laughing_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Poezija, prava jesenska stvaritev je tale tvoj aranžma. Popki pridajo svoj čar. Opažam namreč, da v veliko šopkih, ki res krasno izpadejo ne manjka popkov (npr. Tantau katalog ima nekaj prekrasnih šopkov iz njihovih vrtnic in večinoma vsi vsebujejo tudi popke). Bom tudi jaz poskusila v naslednjih letih, če bo cvetja toliko, da mi ne bo žal za popke.
Ruby

Odgovor Napisal/-a Ruby »

Ikebana?

Ikebana.

Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Zelo zelo lepo. Prava umetnica si. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Poezija

Prav čuti se neko energijo postavitve, ki te zajame, ko gledaš to sliko. Postavitev kot da zavalovi - vse skupaj je zelo čutno._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.Nazadnje urejal/a Poezija 10 Feb 2015 11:25; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori