Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moji sejančki

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Vodenka, vsa čast za 70 % kalitev!
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Hvala melona ,edino to sem pozabila napisat da nimam rastlinjaka ampak pod bolkonom na južni strani za zidom in to pokrijem s čist navadnim povilinilom ,odkrijem pa šele konec marca seveda med tem tudi malo zalijem .
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Enkratno! Samo kje so slike, kaj ni škoda da jih ni? Lahko vsaj opišeš kaj vec?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Poezija letos mi ni zneslo so bile nekatere stvari prednostne ki so se počasi umirile tako je trpel vrt in semena ,tudi na formu bolj malo ,no saj bom kmalu sejala vrtnice in bom poslikala in spremljala seveda tudi dokomentirala
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Tole sem našla med brskanjem - natančna navodila za vzgojo "svoje" vrtnice od A do Ž:

http://www.abrigon.com/Rose%20Hybridizing%20Presentation%20Final_files/frame.htm#slide0001.htm

Ker ne poznam vrtničnega dela foruma Embarassed , se opravičujem če to že kje imate in sem napačno uvrstila.
Uporabniški avatar
Melona

Figula, seveda imamo, tole http://forum.gartlc.si/gartlc-about693-0.html je biblija za začetnike, ki jo je napisala Poezija. Pa še prijazno je na voljo za dodatna pojasnila Wink .

Je pa seveda dobro tudi drugod pogledati. Bo tale ARS kratek vodič gotovo tudi komu v pomoč.
figula

Punce, sem obstala z odprtimi usti poklon poklon poklon ob količini in kvaliteti prispevkov "med vrtnicami"
... uau, to pa je predanost palec gor bravo vsem vrtničarkam!!!
Uporabniški avatar
Melona

Potem razumeš, če rečem, da sem danes obogatela, ko sem odpirala šipke Wink .

Zdaj se semena namakajo v topli vodi, jutri jih posejem.

Poezija, kje si, seješ, je že vzklilo, šteješ popke ...?
figula

Melona, naj ti zrastejo in zacvetijo najčudovitejše vrtnice Smile .

semena so pa tako lepe barve, da bi jih človek kar pojedel heheh
Uporabniški avatar
Melona

Hvala, Figula Smile .
Odgovori