Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prezimna kamelija - Camellia changii

lilija

Odgovor Napisal/-a lilija »

Da cveti kot kamelija, je dokazala,zdaj me pa samo zanima,če je tudi tako prezimna kot je prodajalec zatrjeval.Drugo zimo bo morala tudi to dokazat, pri nas v hribih.Potem bom pa res navdušena._________________Lep dan in uspešno delo.
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Very Happy

No, držim pesti, da se izkaže!
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Lilija, kako je kamelija preživela zimo?
Meni so kupili v Lidlu eno nn, polna je popkov, pa ne vem, če jo naj že posadim zunaj ali počakam na toplejše dni._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Počakaj na toplejše dni, če ne drugega, je bila zelo verjetno vzgajana v bolj milih razmerah, kot lahko sledijo tam na tvojem koncu. Škoda bi jo bilo, a ne?
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Metuljc hvala! Tudi jaz tako razmišljam. Posebno, ker je tudi pri meni zdaj ujčkana na toplem. Ne upam je dati niti na zunanjo okensko polico, ker bi se mačja tolpa takoj vgnezdila na njej. Pozneje dobijo pred rožami eno vrsto kaktusov, da jim malo zagrenim življenje.Najrajši namreč spijo v na novo zasajenih koritih Twisted Evil !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori