Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaki, zlato jabolko - Diospyros kaki
-
Če debatiramo o nasadu v Štorjah,tudi marelice in fige nebi uspevale brez namakanja.Neračunaj na tako leto kot je letošnje.
Trta je trta,zato pa se jo sadi na take terene.
Ampak tudi teran so lani in predlani ,pa še leta nazaj zalivali.
Škoda časa in denarja imaš pa alternativo.
To je SIVKA_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Trta je trta,zato pa se jo sadi na take terene.
Ampak tudi teran so lani in predlani ,pa še leta nazaj zalivali.
Škoda časa in denarja imaš pa alternativo.
To je SIVKA_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
-
A bo še letos kdo kakšne sadike kakija iz tujine naročal? Če ne, mi prosim vsaj priporočite dobro trgovino, kjer se da dobiti dobre sorte. V mislih imam Rusko lepotico, Meader, Nikitas Gift, kaj podobnega.
Popravek: Če že nisem v pravi temi, mi prosim vsaj povej, katera je prava. Tukaj sem objavil, ker se mi je zdela najprimernejša._________________Bolje sedeti na dveh stolih, kot na enem kolu.Nazadnje urejal/a ZrelaJabka 15 Dec 2014 23:13; skupaj popravljeno 1 krat
Popravek: Če že nisem v pravi temi, mi prosim vsaj povej, katera je prava. Tukaj sem objavil, ker se mi je zdela najprimernejša._________________Bolje sedeti na dveh stolih, kot na enem kolu.Nazadnje urejal/a ZrelaJabka 15 Dec 2014 23:13; skupaj popravljeno 1 krat