Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2014
Zelenc je napisal/a: |
Jutr je polna luna - tuhtam, de bi za hec par semen v zemljo dal. Izgubit tako ali tako nimam kaj. |
Dej a ne. Potem pa še novo temo odpri pa stvar rešena. Nič ni bolj lešpo kot vsak dan pogledati če je že kaj ven pognalo. Vsaj za mene._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
seba993 je napisal/a: |
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1005699906114233&id=100000227007144&set=a.849614075056151.1073741832.100000227007144&source=48&ref=bookmark |
Z očetom prele probala in me je zelo presenetilo. Peče skoraj isto kot original cili. Bo treba se kj zrihtat_________________LP seba993
To je rumeni rocoto letošnja sadika, ki je prinešena iz srečanja v Breginju, vzgojen na preprost način, 1x tedensko gnojeno z gnojilom iz kopriv. Zalivanje pa je bilo potrebno vsak dan v večernih urah. Cvetel je skozi celo poletje a proti jeseni je začel delati plodove no pri takem cvetenju je bilo potreba ga večkrat kar potresti, če bi s čopičem skakala zraven njega bi ga mož odstranil.
Ta čili je brez imena in nevem kdo ga mi je prinesel k hiši ni pa tako pekoč kot rocoto.
Ta čili je brez imena in nevem kdo ga mi je prinesel k hiši ni pa tako pekoč kot rocoto.