Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo - Petrović, jesen 2014

Moderator: Melona

Odgovori
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Super!

Včeraj so šle od članov foruma na pošto pošiljke za:
1vrtnica, Isaan, Bobolino, Dašabina, Doli, Fed77, Gino55, Klemenv, Melona, Mila23, Mira, mselan, Pepa6, Plamenka, Poezija, pupa, rene (Kordesove še manjkajo), stara postaja, tjesih in vodenka.

Ostalo gre na pošto v ponedeljek, da ne bodo čez vikend na pošti čakale na toplem.

Čez vikend vam bom pregledala, komu kaj manjka in komu in koliko moram vrniti, če ni bilo vseh sadik.

Lep večer vsem,
Irenakk
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Irenakk včeraj prišle tudi moje, vse v redu. Moram te pohvaliti, pa ne samo zaradi teh treh sadik, ampak za vse delo, katerega si se lotila. In ko si nam dala povezavo na FB sem šele na njem videla, kako si delavna, kako zelo se trudiš in uspevaš pravzaprav delati na vseh področjih tako dobro. Od že ogromnega izbora sadik (čeprav si šele na začetku), ki so že plod sodelovanja z marsikaterim novim partnerjem. Da ne omenjam raznih delavnic, cepljenja, super osveževanja FB, prekrasne in ne samo to, celo odlične spletne strani, ki služi svojemu namenu in nudi točno to, kar kupci iščejo, ko kupujejo vrtnice. Pa so na mnogih straneh za to prikrajšani. Ker sem estet ti čestitam tudi na estetski in zelo pregledni spletni strani. Potem so tu še lastne tablice, za katere si pravilno ugotovila, da bi jih nekdo v Sloveniji že moral začeti izdelovati in reklamirati tudi med vrtnicami. Tako bi iskalec vse našel na enem mestu. Pa da ne omenjam še potiskane embalaže, tukaj si me še dodatno presenetila. Profesionalno. Draga moja vsa čast. Na ta način boš še lepo rasla in cvetela in vrtnice s tabo.
Wink_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
irenakk

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Hvala.
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Poezija super si povedala.Kaj bi mi navdušencI vrtnic brez Irene?Jaz jo moram pohvaliti,ker mi je vrtnice sortirala na old Roses in Austinove.Hvala Irena.Tako je meni olajšala delo pri sajenju.
Imam pa občutek,da iz Irenine strani še ni konec presenečenj, in da nas bo spet razveselila z kolendarjem izbranih vrtnic.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

No, pa še koledar, pa še kaj, kar gotovo ne vem..., čeprav je že to vse skupaj, kar si uspela narediti pravi boom. sunny_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
irenakk

Drage punce in fantje - z vašimi prispevki na forumu ste mi odprli svet, za katerega sem mislila, da ne obstaja več. Za to vam bom vedno hvaležna. Zelo sem vesela, če vam ali drugim ljubiteljem rastlin lahko vsaj malo pomagam in s tem na nek način povrnem, kar sem prejela ...
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Jaz se pozno oglašam, a kljub temu. Prejela vrtnice, niso še posajene, in letos tudi ne bodo, bodo šle čez vikend v zasip. Nisem uspela pregledati, če so vse, ali je kakšna viška. Tudi to hranim za vikend.

Je pa na mestu, da se tudi jaz pridružim pohvalam, Irena je super punca, ki se trudi in vztraja, čeprav, verjamem, da vedno ni lahko. In ja, ponudba vrtnice in tablice, to je za mene top varianta, ki jo pridno izkoriščam. Tudi za vse letošnje bom pri Ireni naročila tablice.
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Irena, še enkrat hvala in prav vesela sem, da sva se tudi v živo spoznali, čeprav ne živiva prav daleč ena od druge.
Moje vrtnice že rastejo plešem . V petek mi je uspelo vse posadit. Kar se pa samih sadik tiče pa poklon . Sploh Massadove so zelo močne.
Sedaj je treba samo še počakat na pomlad, da zacvetijo. No ja, malo potrpljenja bo še treba.

Lep pozdrav vsem ljubiteljem vrtnic in obilo užitkov tako pri sajenju, kot potem, ko bodo vrtnice zacvetele._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Irena, ali je možno, da od Petroviča dobiš vrtnico, ki je nima nikjer objavljene (ne na seznamu oz. spletni strani, helpmefind)?
V lanskem naročilu je namreč namesto Gruss an Achen prišla ena neznana čajevka. Po prvem cvetenju sem jo poskušala identificirati, pa ni bila podobna nobeni čajevki na Petrovićevi spletni strani. Sedaj pa sem slučajno naletela na opis čajevke Niles Cochet oz. Red Maman Cochet in sem skoraj 100%, da gre za to vrtnico. Čeprav sploh ne vem, ali se jo dobi v Evropi, gre pa za sport Maman Cochet.
Če gre za to vrtnico, bom imela še težave, ker zraste v pravega orjaka in na trenutnem mestu ne bo imela dovolj prostora. In glede na to, koliko je zrasla od spomladi, bo še zanimivo. Cool
irenakk

Živijo, Sončna! Ga bom vprašala.

Prosil me je, naj vam vsem prenesem njegovo voščilo:

"Želim vam Srećan Božić i sve najlepše u Novoj 2015 Godini!
Radoslav Petrović"

Njegovim lepim željam se pridružujem tudi jaz.

Naj vam vrtnice lepo rastejo in cvetijo,
naj bolezni, škodljivci in srne gredo mimo,
da vas delo na vrtu napolni z energijo!

IrenaKK
Odgovori