Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2013

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Jaz sem lani gnojila paradižnike v začetku foliarno s Protifertom, potem pa samo še z organkom. S pridelkom sem bila zelo zadovoljna. Sploh sem lani čez poletje vse gnojila z organkom, zelenjavo, rože in je vse bujno raslo.
MFranc, čestitke za Black Moor. Moj ima šele majhne zelene bunkice. Saj si ga sejal pred 15.3.? Če ne je lahko mojemu zelo nerodno. Embarassed
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Plamenka, naj ti ne bo nerodno, bo še meni postalo ... Very Happy .

Sejal sem ga v prvi rundi, 20. januarja, zato si oddahni Wink - organka pa imam v prioriteti, pa kljub temu ne pride na vrsto Embarassed Cool . In me že skozi firbec daje, je samo rast bujna, ali tudi pridelki?

LP_________________mfranc
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

No, pa naj vama bo, jutri prvi eksperiment, organko 1:200. Bujnosti ne rabim, je je dovolj, le pomagati obnemoglim sadikam._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka

Pri meni je bil pridelek paradižnikov na večini sadik velik. Večinoma sem imela 2 sadiki ob enem kolu, kar rabi še več gnojila, pa so lepo rodili, tako da gnojila ni moglo primanjkovati, čeprav sem gnojila samo z organkom.
Uporabniški avatar
Plamenka

Bobolino, jaz organko mešam kar 1:100. Sem pa enkrat poskusila foliarno, ampak ne bom več, listi niso najbolje prenašali.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Razmerje si vzela zgoraj omenjeno?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka

To pa ne vem več. Embarassed
lera

Odgovor Napisal/-a lera »

ja čestitke mfranc - jaz pa hodim vsak dan v rastlinjak pa saj lepi veliki so ampak nič druge barve razen zelene Embarassed
Ma saj bo._________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Kapo dol pred vami in
Se mi je prav kava shladila predno sem prebrala tehle 10 strani.

Jaz imam plodove samo na 3 rastlinah x sorte paradižnika.
Ostali sicer cvetijo,ma do plodov je še daleč Sad ._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
lera

Odgovor Napisal/-a lera »

Pa saj bo Notranjka pri meni na njivi so komaj začeli nekateri cvetet_________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
Odgovori