Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Odgovori
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

@Spiridon

Pohvalno, pohvalno... Zdej si mi pa sline priklical - grem v hladilnik, se bo našlo kaj pekočega, ni za bat Wink
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

seba993 je napisal/a:
Pri pravilni oskrbi je hideoponska zelenjava povsem eneka tisti z zemlje. Naj povdarim da pri pravilni oskrbi.

Verjetno imate v mislih kaj takega:

LP
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Ravo sedajle bom probal še neko zadevo. Frišni čiliji v domače žganje. Confused_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

To sem pa poskusil lani za rojstni dan. U ....peće Twisted Evil
Je pa dobro za prebavo....baje Question_________________Robert
Zelenc

Čiliji, namočeni v šnopcu? O šit, tega pa še nism slišu... Confused
pajo

Zelenc je napisal/a:
Čiliji, namočeni v šnopcu? O šit, tega pa še nism slišu... Confused

Boš pa probu! Very Happy_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Sem starec in za ta recept sem prvič slišal lani in ga preiskusil.
Za masažo proti bolečinam pomaga, za notranjo uporabo za mene prehud, toda eni imajo drugačne brbončice, verjamem, da je vsestransko koristen.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

V običajnem žganju še nisem poskusila, v medici pa. Zanimivo, prijetno.

Ampak kaj, ko si z alkoholom nikakor nisva na ti, ker imam takoj občutek vinjenosti. Prav zavidam tistim, ki se lahko veselijo tako, da v istem večeru spijejo tri ali štiri kozarčke npr. vina.
Zelenc

Ena rastlinica mi je uspešno skalila do višine cca 2cm, pol pa zdele v dveh urah padla dol in šla v maloro. Ostale so ok. Kaj bi lahko bil vzrok? Ni bilo prepiha, ni bilo nobene spremembe...

?
pajo

Zastonj ni dol padla. Letos pri meni prepih in kar nekaj zadev je šlo v franže. Spomni se kaj je šlo narobe. Saj ni nujno, da si ga ti pobiksal. Ostale domače vprašaj._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori