Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi v letu 2013

Moderator: Melona

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Dva dni me ni bilo doma, pridem danes na forum in vidim da se dogaja. In sem res vesela. Forum že živi. Hvaležna sem vsakemu članu in vse kar prispevate. Čudovito je da delite z nami te cvetove. VinkoZ, hvala še 1x za uspešno cepljenje mojega rumenega sporta Alchymista, pri katerem bo drugo leto že kar nekaj videti.
tanja77

Odgovor Napisal/-a tanja77 »

Vinkoz hvala za te prečudovite fotografije vrtnic Smile

Lp od Tanja 77 Smile
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

No, avgust mesec ni tako daleč, bom moral že sedaj razmišljati ,kaj bom tedaj cepil na mojih caa. 15 podlag Rosa Multiflora. Mogoče kakšen namig od naših "ljubiteljic vrtnic." Wink .Poezija- tudi tebi dolgujem obisk. Najbolje, da se preselim na obalo.
Laughing
lp. Vinkoz
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Počasi se pripravljajo tudi jesenske Petrovićke.
Austinova Winchester Cathedral

G-ja, imaš temo za to vrtnico še kje v predalu, ali kar novo odprem?
Nazadnje urejal/a TwityPity 17 Jun 2013 21:56; skupaj popravljeno 1 krat
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

TP, nimam. Kar odpri ampak napiši še kaj o njej. Wink

Vinkoz, moj seznam ti je na voljo, dobiš, kar želiš. Very Happy

Lepo je videti te prve cvetove mladih sadikic._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Pozdrav.
Garden-ja- hvala za ponudbo,sicer tu nimam poglavitne besede pri izboru, sem pač malo popustil moji b. polovici.Vedno ko grem mimo cepljenk mi spomin zbeži k donatorki-jem,pa naj bo to ISAAC PEREIRE ali kaj drugega. .Vsako pomlad si obljubim, da je treba umiriti strasti okrog cepljenk- bilo katerih. Umiriš konja-"Prihaja krdelo." Laughing .No, ko je včasih preveč, je lepo kakšno cepljeno vrtnico tudi podariti.
Lep jutranji pozdrav.
Vinkoz.
Garden-ja

Vinkoz tudi tebi pozdrav z eno od mojih prvih... škoda le, da je to bilo pred kakim mesecem dni. Wink

Marguerite Hilling
_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
lilija

Odgovor Napisal/-a lilija »

Luis XIV drugi cvetek, prvega je pojedla-vročina.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Pat Austin Prvi in edini cvet v jeseni posajene
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Summer song, zelo podobna prejšnji, pa vendar drugačna," Petrovička" eno leto sterejša od Pat

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Lep dan in uspešno delo.
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Za dobro jutro me je pričakala jesenska Petrovićka Lady Emma Hamilton. Če bo takšno vreme, pričakujem da se do popoldneva popolnoma odpre, in dobi svoje mesto v sortah vrtnic. Takrat pa pridejo tudi slike iz fotoaparata.
Nazadnje urejal/a TwityPity 19 Jun 2013 12:41; skupaj popravljeno 1 krat
Garden-ja

Lilija, predvidevam, da ti je izpadla ena slika (verjetno od Pat Austin), ker so v tvojem zapisu ostali delci linka na sliko, ker nisem našla celotne navezave, sem tisti delček zbrisala, ker ti je razmetalo slike.

Bravo, uspelo ti je ujeti posebno barvo Louisa XIV.

TwityPity, na Emo posebej pazi, je precej temperamentna vrtnica, ki rada dela težave. Bomo pa kaj več napisali o njej v njeni temi._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori