Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Medrodovno cepljenje sadja

seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Ja vrba na slivo sem dodal na prvo stran. Hvala še za en par._________________LP seba993
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Pomoje bi se na prednjo stran upisovalo preverjene uspehe, da ne bo kdo kdaj koga za rokav cukal Rolling Eyes Twisted Evil_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Sliva na vrbo je ravno tako verjetno kot, da ti bodo jabolka na paradižnikovi rastlini zrasla.
anci1211

Odgovor Napisal/-a anci1211 »

htf_lover je napisal/a:
Sliva na vrbo je ravno tako verjetno kot, da ti bodo jabolka na paradižnikovi rastlini zrasla.

Pri nas ena na Bolhi nateguje in prodaja semena rastline, ki rodi krompir in paradižnik.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ja, cepljeno, ne pa iz semena vzgojeno, crtj.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Jaz mislim, da to ne more obstajati iz semen - obstaja samo cepljena rastlina.

ups, metuljc je bila bolj hitra Smile
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

ja, saj to pise v citiranem clanku, zato pa pravim, da vprasanje, a so to prava semena. no, pravzaprav - niti ni vprasanje Smile
anci1211

Odgovor Napisal/-a anci1211 »

Jaz sem ji pisal zakaj nateguj folk, pa sem dobil odgovor da so semena resnična. Ko pa sem vprašal za link do prodajalca, kjer je dobila ta semena pa je vprašala če to rabim zato, da bom potem še sam prodajal semena.
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Optimist je napisal/a:
Pomoje bi se na prednjo stran upisovalo preverjene uspehe, da ne bo kdo kdaj koga za rokav cukal Rolling Eyes Twisted Evil

Tudi sam bi rad na prednjo stran upisoval preverjene uspehe in jih podpuru z dokazi in slikami. Lahko pa seveda uredim tako da bodo 2 skupine. Peverjeni in nepreverjeni uspehi.

Vedno se bojo našli ljudje ki nategujejo druge ljudi. V takem primeru ja najboljše če preveriš kaj je res. Da bi neka raslina zrasla iz semena druge je isto kot da pričakuješ da bi kokoš izvalila prašiča. Bres resnega genskega posega v rastlino negre._________________LP seba993
Odgovori