Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Aljaz, si dobil zemljo?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Men pa Indian čili če cvetke dela... Wink
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

4. dan: Maya Red, Elephant in Tabasco so tudi že skalili. Za Mayo Red sem nekje prebrala, da hitro skali. Zanima me, če bo tudi pri zorenju bolj zgodnja.
bobolino

tudi v drugi rundi sejanja mi semena Jalapena niso skalila, zato bi vprašala, če ima še kdo na voljo par neskrižanih semen. Bi jih bila vesela._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

bobolino, jaz imam še 6 originalnih tomatojunkie jalapeno semenk SmileSmile ampak so lanske. Mislim, da bodo brez problema vzklile. Hočeš polovico (3)?
Zelenc

Tut jest imam Jalapenote. Semena so Pippova 2014, gojil pa sem jih popolnoma ločeno od drugih.

Če rabiš...
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

bobolino je napisal/a:
tudi v drugi rundi sejanja mi semena Jalapena niso skalila...

Semena so bila kupljena ali doma pridelana?

LP
aljaž

Odgovor Napisal/-a aljaž »

bobolino je napisal/a:
Aljaz, si dobil zemljo?

Ne še, nisem še šel iskat. Imam še kakšnih 2-3 tedne časa, sejal sem namreč v zemljo od valentina.
Tebi je uspelo? So jo dobili v Selnici? Malo bližje imam kot do dupleka Smile
Zelenc

Ima kdo kak koristen link do setvenega koledarja? Sem iskal, pa ne vem zakaj nimam sreče...
bobolino

Za začetek http://www.ajda-vrzdenec.si/l2.asp?L1_ID=9&L2_ID=46&LANG=slo_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori