Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jajčevci 2015
-
- Site Admin
Jajčevci 2015
(Prenos iz arhiva)
Sezona v polnem teku, upam da bojo rezultati tudi.
Seznamček z opisi:
Black Beauty
Poglej
Bianca spfumata in Okus gobe
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 3 fotografije
No moj seznam pa je:
Beli
Okus gobe, najbolj rodni, ne greni, malo manj odporen na plesen, zato ga redno špricam s sodinim pripravkom
Beli rodni in beli večji gredo letos skupaj
Črni
Black beauty
Bolj velik črn, ne sme biti prav velik,ker takrat malo pogrenu, ni tako neodporen kot bele sorte
Sivka, podobna Black beauty, samo plod je malo manjši
Posebej pisani
Bianca spumata, vijola roza beli, je res zame najboljši. Ne greni, obrodi solidno in je malo bolj odporen kot drugi
Ostali pisani:
Poglej, rodi kar ok, ne greni, glede plesni se še kar obnese
Matrosik je podoben Poglej, letos bomo vidli če bo kaj bolj roden
Vsi jajčevci rabijo pa res oskrbo, kar pomeni pri meni gnojenje in skrb da jih ne napade neke vrste plese, ko se listi začnejo vihat, pa koleradski hrošč jih obožuje. Prav tako jim obtrgam listje, ki je poškodovano.
Irena
Seznamček z opisi:
Black Beauty
Poglej
Bianca spfumata in Okus gobe
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 3 fotografije
No moj seznam pa je:
Beli
Okus gobe, najbolj rodni, ne greni, malo manj odporen na plesen, zato ga redno špricam s sodinim pripravkom
Beli rodni in beli večji gredo letos skupaj
Črni
Black beauty
Bolj velik črn, ne sme biti prav velik,ker takrat malo pogrenu, ni tako neodporen kot bele sorte
Sivka, podobna Black beauty, samo plod je malo manjši
Posebej pisani
Bianca spumata, vijola roza beli, je res zame najboljši. Ne greni, obrodi solidno in je malo bolj odporen kot drugi
Ostali pisani:
Poglej, rodi kar ok, ne greni, glede plesni se še kar obnese
Matrosik je podoben Poglej, letos bomo vidli če bo kaj bolj roden
Vsi jajčevci rabijo pa res oskrbo, kar pomeni pri meni gnojenje in skrb da jih ne napade neke vrste plese, ko se listi začnejo vihat, pa koleradski hrošč jih obožuje. Prav tako jim obtrgam listje, ki je poškodovano.
Irena
Matrosik mi je vzklil, prav tako Violetta di New York, Bianca Sfumata, Mramorny, Aswad pa ne. Še beli od MarijeV leze ven. Sem se nadejala kakemu zelenčku in belo rozastemu, p jih pač ne bo, ali pa me morda presenetijo zamudniki. Čakam na še nekaj pred dnevi sejanih sort._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Anne Brontë
bobolino, prihrani mi kakšen bianca sfumata, če imaš odveč kak sejanček, jaz ti pa lahko dam thai green oblong, če hočeš. Meni so bili dobri predlani, pa lepi so tudi. http://forum.gartlc.si/gartlc-about1741.html