Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zip in ostale vrečke

seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Semena čilijev, paprike, paradižnika...
Pol bodo za tu dovolj velike?_________________LP seba993
Nazadnje urejal/a seba993 27 Mar 2014 15:40; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Te male uporabljam za pošiljanje semen. Za shranjevanje doma pa raje 60 x 80 mm, jih je laže polniti in semena ven jemati.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ja, Muha, točno tako. Tiste male so tako komplicirane oziroma težke za odpirat, da je joj. Meni so tiste druge večje mnogo boljše z napisno cono, če bo kdaj kaka skupinska nabava se za kakih 500 rada priključim._________________Živeti na podeželju je najlepše!
seba993

v http://www.bevann.si/ imajo najcenejše zip vrečke. Nažalost pa ne prodajajo pod 20€ ker imajo samo veleprodajo..
Sam Bi kupil
-Vrečke z zadrgo - ZIP 70 x 100mm, 1000 kos Št. Artikla: 20352 6,59 €
-ZIP vrečke 40 x 60mm, 1000 kos Št. Artikla: 20350 3,29 €
V skupni vrtednosti 9,88 €. Zdaj pa me zanima če je kašen interisent ali več ki bi dobolnil naročilo do +20€.
http://www.bevann.si/zip-vrecke-na-zadrgo
Pa fajn bi tudi bilo če bi bil kje iz bližine Maribora da bi tudi opravil nakup._________________LP seba993
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Seba993, imam še en predlog, tako zate, kot za vse, ki bi radi kupili vrečke, pa izpod določenega zneska ne prodajajo oz. pošiljajo:

- doma se tekom leta rabi več različnih vreč in vrečk (smeti, zamrzovanje, razna pakiranja), serviet in še kaj. Naročite vse skupaj, pa bo hitro 20 € in še cenejše bodo najbrž od ponudbe v marketih.

Zase že vem, da bom naslednjo nabavo opravila na ta način. Plačala pa, če bo le možno, vnaprej, da mi pošta ne prišteje še stroška odkupnine.

PS: tole mi je še posebej padlo v oči:Surprised http://www.bevann.si/krozniki-bio-iz-sladkornega-trsa-plitvi-za-piknike-catering-party-1-delni-22cm
PS: 2 : večkrat smo se že spraševali, kje dobiti rjave papirne vrečke http://www.bevann.si/papirne-vrecke-za-kruh
seba993

Po hitrem pregledu strani mi ni nič kj dosti stoplo v oči razem mojih vrečk._________________LP seba993
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Blagor tebi, za tistih 20€ takoj naberem robe,doma v gospodinjstvu se marsikaj rabi.
seba993

Ja sj bom verjetno še polg naročil kake vreče za smeti ali pa vrečke za v skrinjo. Vrečke za vakumirat pa sigurno saj jih bomo kmalu potrebovali.
Pa pri 21letih glih nerabim velik stvai v gospodinstvu._________________LP seba993
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Dejte naredit skupinski nakup teh vreck.. Ziher se kdo drug rabi na tem forumu, pa bo tik tak 20 EUR... Smile
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

seba993 je napisal/a:
Ja sj bom verjetno še polg naročil kake vreče za smeti ali pa vrečke za v skrinjo. Vrečke za vakumirat pa sigurno saj jih bomo kmalu potrebovali.
Pa pri 21letih glih nerabim velik stvai v gospodinstvu.

Jih pa najbrž mami ;-)
Odgovori