Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Priporočam dobro knjigo
Ruby, Khaled Hosseini jih je napisal še nekaj in vse so enako dobre.
Zabavna in tudi poučna, če bereš med vrsticami, je zbirka od McCall Smith, Alexandra, začne se s Prva damska detektivska agencija, (je bila tudi nanizanka na TV).
Bolj zahtevna a poučna, ker daje vpogled v židovsko nedavno zgodovino: Amos Oz: Zgodba o ljubezni in temnini. Ni take vrste, da bi jo lahko prebrali na dušek.
Drugače pa ja, tudi pri meni pridejo vsake toliko na vrsto Bobri, pa Otroci zemlje. Hanta Jo od Beebe Hill, Ruth, v 4 delih (menda dokaj avtentična indijanska saga). To je za tiste, ki uživamo v opisovanju sobivanja z včasih kruto, drugič milo naravo.
Vmes pa nekaj lažjih od Victorie Holt in podobnih
Zabavna in tudi poučna, če bereš med vrsticami, je zbirka od McCall Smith, Alexandra, začne se s Prva damska detektivska agencija, (je bila tudi nanizanka na TV).
Bolj zahtevna a poučna, ker daje vpogled v židovsko nedavno zgodovino: Amos Oz: Zgodba o ljubezni in temnini. Ni take vrste, da bi jo lahko prebrali na dušek.
Drugače pa ja, tudi pri meni pridejo vsake toliko na vrsto Bobri, pa Otroci zemlje. Hanta Jo od Beebe Hill, Ruth, v 4 delih (menda dokaj avtentična indijanska saga). To je za tiste, ki uživamo v opisovanju sobivanja z včasih kruto, drugič milo naravo.
Vmes pa nekaj lažjih od Victorie Holt in podobnih
Uf,knjig kolikor hočeš:
Vina Jackson
-Barve strasti
-Barve poželenja
-Barve ljubezni
-Barve plesa
-Barve hrepenenja
-Gospodarica noči in zore
Bereš jih po vrsti,ker so povezane.
Kate Morton:Prekletstvo Rivertona
Jane Costello:Moj samski prijatelj
Joseph Haslinger:Operni ples
Jamie McGuire;Živa polomija
in drugi ženki del : Čudovita Polomija
Susan Elizabeth Phillps;Ljubezen po Teksaško
Susan Elizabeth Phillips;Nemirno srce
Nicholas Sprks;Varno zavetje
Susan Elizabeth Phillips;Reci DA
Jennifer Cruise;Pepelkin dogovor
Carmen Reid;Življenje je norišnica
Sophie Kinsella;Usodna nedelja
Tasha Alexander :V imenu prevare
tole je nekako nadaljevanje
Smrt v mestu na vodi
Tole sem prenesla iz enega drugega foruma kjer kar redno zapišemo kaj smo prebrali in tudi kratek povzetek knjige.
Knjige oziroma naslove ki sem ti jih prenesla sem prebrala sama.
Ti bom kasneje dodala še kakšno.
Je pa tako,da imam sama obdobja ko veliko berem in je čas ko knjige tudi mesece ne vzamem v roke.
Si pa pridno beležim kaj bii prebrala in grem potem z spiskom v knjižnico._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Vina Jackson
-Barve strasti
-Barve poželenja
-Barve ljubezni
-Barve plesa
-Barve hrepenenja
-Gospodarica noči in zore
Bereš jih po vrsti,ker so povezane.
Kate Morton:Prekletstvo Rivertona
Jane Costello:Moj samski prijatelj
Joseph Haslinger:Operni ples
Jamie McGuire;Živa polomija
in drugi ženki del : Čudovita Polomija
Susan Elizabeth Phillps;Ljubezen po Teksaško
Susan Elizabeth Phillips;Nemirno srce
Nicholas Sprks;Varno zavetje
Susan Elizabeth Phillips;Reci DA
Jennifer Cruise;Pepelkin dogovor
Carmen Reid;Življenje je norišnica
Sophie Kinsella;Usodna nedelja
Tasha Alexander :V imenu prevare
tole je nekako nadaljevanje
Smrt v mestu na vodi
Tole sem prenesla iz enega drugega foruma kjer kar redno zapišemo kaj smo prebrali in tudi kratek povzetek knjige.
Knjige oziroma naslove ki sem ti jih prenesla sem prebrala sama.
Ti bom kasneje dodala še kakšno.
Je pa tako,da imam sama obdobja ko veliko berem in je čas ko knjige tudi mesece ne vzamem v roke.
Si pa pridno beležim kaj bii prebrala in grem potem z spiskom v knjižnico._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/