Čili 2015
-
pajo je napisal/a: |
Vložek za svečo v Sparu tam okoli 1€ pa za 2 dni toplote. |
Se strinjam @pajo, a glede na to, da imam židan čas, ki ga je pač treba z nečim zapolniti, se bom malo poigral še s temi cvetličnimi lončki
in raznimi variantami svečne kurjave.
Drugače pa so vložki za sveče v Sparu po 2.49€ (ravno sem prišel od tam)
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
LP
-
Spiridon je napisal/a: | ||
Se strinjam @pajo, a glede na to, da imam židan čas, ki ga je pač treba z nečim zapolniti, se bom malo poigral še s temi cvetličnimi lončki in raznimi variantami svečne kurjave. Drugače pa so vložki za sveče v Sparu po 2.49€ (ravno sem prišel od tam) ![]() LP |
Odvisno od velikosti vložka. Za 2,49€ mora biti krepko večji od mojega. Ta je pa ravno toliko velik, da je šel pod moje lončke._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
-
- Kraj: Ljubljana
Zelenc je napisal/a: |
@mfranc - Pajo pravi, da gre za indoan čili, tako da to je to, kar o njem vem. Res pa je, da je drobna zadeva in ferbec zbujajoča. |
Tule je nekaj že napisal Pajo http://forum.gartlc.si/gartlc-post-48969.html&highlight=indijski+%E8ili#48969
res pa naziv ne pomaga mnogo, ker je na spletu najti samo kot splošno ime za čilije ki izhajajo iz Indije in bližnjih krajev (verjetno cela indijska podcelina
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Ev. tako imenujejo kuho, ki bazira na teh čilijih.
Lahko bomo še ugibali, kam bi ga uvrstili, ko bomo videli zrele papričice
Čisto možno, da izhaja (možna tudi skrižana varianta?) tudi iz zelo širokega spektra Okrasnih paprik (Ornamental Pepper) ki jih je zelo veliko ...
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
No, saj ni važno, tudi če je skrižana, bo prišla kmalu do F5 in naprej, tako da jo bo Pajo lahko krstil!
Zelenc je napisal/a: |
Res pa je, da je drobna zadeva in ferbec zbujajoča. Če pa je interes, pa lahko nekaj semen pošljem, mislim da jih imam še nekaj. ![]() |
Zelenc, kar se mene tiče; za semena se ti zahvalim, imam že tako 133% zasedene kapacitete
Bom pa res z zanimanjem zasledoval razvoj
![Exclamation](images/smiles/icon_exclaim.gif)
![up](images/smiles/a040.gif)
LP
P.S. taka mala rastlinica, žepna izdaja, bi bila idealna za potovanje, počitnice, za kakšnega zasvojenca.
Potovalna izvedba
![Cool](images/smiles/icon_cool.gif)
-
Pozdravljeni !
pridružujem se debati o kaljenju chiijev in paprik
pa me zanima kakšne metode gretja kaljenčkov uporabljate. MFranc je rekel mat, kaj pa drugi? Ker vidim, da vam fuul uspeva. BRAVO! Jaz sem pred 3 leti imela na peči pa chiliji niso ratal, paradižniki so pa podivjali. 2 leti sem sadike kupovala, letos pa sem rekla, da ponovno poskusim.
Če ste o tem že konkretno debatirali pa bi prosila, da me usmerite na že napisane debate. Hvala!
pridružujem se debati o kaljenju chiijev in paprik
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Če ste o tem že konkretno debatirali pa bi prosila, da me usmerite na že napisane debate. Hvala!