Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

greeny, glede na to, da so prezimno trdne trajnice, bi pričakovala, da bi tudi sejančki prenesli manjšo ohladitev - recimo tam okoli 10 °C ali še manj . Ne vem, samo razmišljam. Svojo prvo setev sem vseskozi imela na 16 °C, razen, ko je nanje skozi okno sijalo sonce.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

greeny je napisal/a:
Kaj pa, ko že skalijo, je problem, če se jih da na hladnejše ali pač samo čakajo na boljše čase in jim ni nič hudega?

Greeny, zakaj pa bi jih dajal na hladnejše?

Saj ni nič narobe, če ti hibiskusi zacvetijo nekaj tednov prej Wink .

LP_________________mfranc
vrt123

Odgovor Napisal/-a vrt123 »

zanima me, če ma mogoče kdo še kej viška semena, tega hibiskusa z velikimi cvetovi. bil bi ga ful vesel Very Happy Very Happy
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

vrt123 živio, od muhe sem letos dobila nekaj semen rdečega ki ni zelo visok. od ene znanke pa seme belega (baje veliki cvetovi, a videla ga še nisem). kakšni so bomo videli letos, nekaj semen mi je ostalo, če sporočiš naslov na ZS ti pošljem. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

voda, rdečega sem mu že poslala.
voda

ok muha, potem če želi se bo javil za belega. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Voda, pozdravljena, mogoče veš kakšnega belega. Iščem še takega, ki je tudi v sredini bel? lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
voda

Darso nisem videla cveta, tako da nimam pojma ali je bel tudi v sredi. bilo mi je samo povedano beli hibiskus. bomo videli ko zacveti. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

mfranc je napisal/a:
greeny je napisal/a:
Kaj pa, ko že skalijo, je problem, če se jih da na hladnejše ali pač samo čakajo na boljše čase in jim ni nič hudega?

Greeny, zakaj pa bi jih dajal na hladnejše?

Saj ni nič narobe, če ti hibiskusi zacvetijo nekaj tednov prej Wink .

LP

Zanimalo me je zato, ker bi dal kaliti poleg peči, kjer pa ni svetlobe. Ko bi jih dal na okensko polico, bi temperatura takoj padla... Ampak jim zgleda nič ne bo, tako da je za poskusit.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Nič jim ne bo, rabijo pa svetlobo. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Odgovori