Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous

Odgovori
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Evo moški so že vse odgovorili, sem iz kratkega dopusta. Iščem pa ja ta lepi beli hibiskus, sem ga lani že sejela pa ni bilo nič iz njega. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Lansko leto mi je propadlo vse seme od močvirskih hibiskusov. Je kdo že sejal staro seme iz 2013, bo vzklilo? Če ima kdo izkušnje se zahvaljujem za odgovor.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Ja, Dajmar jaz imam še bolj staro in vzklije. Pošlji mi naslov na zs še imam zate nekaj semen. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Dajmar

Hvala Darja
Ne rabim zase, bom delil če kdo rabi.
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Dajmar, jaz bi te prosila za rdecega. Sva se ze lani pogovarjala. Mendaj je ze zdaj predlani. Si mi rekel, da te naj spomnim, ko bo pravi cas.
Lp Darja
Dajmar

Pošlji naslov na ZS
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Jaz sem letos naročila tudi semena belih. No v sredini naj bi bla ena mala rumena pikica:) Od 5 so zaenkrat vzklili 3. Tako da če vsi preživijo ti in če iščeš tega, ti Darso dam eno sadiko. Sam pocuki me, da slučajno ne pozabim. Ostalim pa jeseni z veseljem razdelim semena. No vsaj upam da letos pridem sama do njih:)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

seme belega hibiskusa, neznanega imena in videza je po 9-tih dneh pokukalo iz zemlje. kakšen bo? rdeči se še ne odziva. influenca "hibiskuoza" se je tudi mene prijela. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Voda če nimaš še roza ti lahko dam eno sadiko. Ti so mi 4 pokukali iz zemlje.
Ampak se ne smem prehitr veselit. Lansko leto so mi šle prav vse sadike k vragu.
Rdčci pa še lenarjo pod zemljo. Jih bo treba mal podrezat:)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Sonceluna z veseljem bi še roza barvo. hvala, in držim pesti da uspejo rastline. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori