Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Letos mi je liči končno vzklil, rabil pa je več kot mesec dni da je prikukal na plano. Pa ovojnico ima zelo trdo. Skoraj na vseh že precej velikih sejančkih sem jo morala ročno odstraniti in so bile preej trde za streti. Zdej pa upajmo da dočakamo plodove.
Sonceluna! Jaz jih pošpricam z vodo in malo počakam. Če ne gre zlepa pa tudi dvakrat, ali trikrat. Običajno se to zgodi, če je presuh zrak in semenska lupina ne more sama odpasti._________________
orhy ima prav - običajno s svojo nestrpnostjo poškodujemo stebelce ali listke, ko skušamo semensko lupino dol potegnit. Najbrž nas vse srbijo prsti in smo že vsi tole delali potem pa ... ups, je šla rastlinica