Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Curcuma - kurkuma

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Curcuma - kurkuma

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
ciklama

Odgovor Napisal/-a ciklama »

Že nekaj časa me zanima kurkuma. Zanima me ali ima kdo to rastlino.Vem da se dobi mleta, jaz pa bi rada probala gojiti v loncu. Zato me zanima ali obstaja seme, če ja, kje ga imajo, ali se razmnožuje samo z deljenjem korenin ?
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Sveže korenine prodajajo v trgovini Kalček na Trubarjevi ul. v Lj.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Jaz sem gomolje videla v Sparu._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Tudi jaz iščem korenino kurkume. Je kdo kje zasledil? V Kalček sem 1x klicala, pa niso imeli takrat. V Spar pa moram "zaviti"
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Garden-ja je napisal/a:
Jaz sem gomolje videla v Sparu.

Kaj v Kopru?
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Če še nisem pozna, gomolje kurkume imajo tudi v vita care trgovinah. Če se ne motim tudi v Kopru pa Kranju...
Sanjarka Ana

Aye-Aye je napisal/a:
Če še nisem pozna, gomolje kurkume imajo tudi v vita care trgovinah. Če se ne motim tudi v Kopru pa Kranju...

Ooooo .... to je pa firma blizu mene. Hvala.
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Danes sem našel gomoljčke v trgovinici Vita care v Kopru. Kupil sem 5 gomoljčkov, pa da vidimo, kakšen bo uspeh. Cena za 5 gomoljčkov, 0,76€. Very Happy
Sanjarka Ana

oOoOOO Shocked fouš. Kaj čem, sem gorenjka. Smile
Odgovori