Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Odgovori
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Ah veselje vas je brati. Vsi vse imate pod lučkami ma to ma da peče kot pri norcih. Sam nimam nič. Me je pa danes obisk rastlin zelo razočaral. Naga viper ostala mi je samo 1 sadika od 7. Vse okoli nje je v redu so pa že prepikirane vse. No vsaj za seme bo. Monkey face enako._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Pajo, kaj pa se jim dogaja? Sad
pajo

Ne vem! Saj ostalo je v redu samo z Nago sem imel posebne plane. Twisted Evil_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

pajo je napisal/a:
Ne vem! Saj ostalo je v redu samo z Nago sem imel posebne plane. Twisted Evil

Obleke bi jo bil, najbrž ji je bilo, revici, nerodno, pa ni hotela izpod dekce. Idea
pajo

[quote="metuljc"]
pajo je napisal/a:
Ne vem! Saj ostalo je v redu samo z Nago sem imel posebne plane. Twisted Evil

Obleke bi jo bil, najbrž ji je bilo, revici, nerodno, pa ni hotela izpod dekce. Idea[/quote
Ravno tebi sem jo hoptel podariti sedaj pa ne bo nič!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
sharp

Odgovor Napisal/-a sharp »

@zuf možno, da jim je bilo pretoplo in prevlažno. Svetloba jih ne bi smel biti problem ker so pri oknu. Je pa res, da me ni bilo doma in se je moja mama mesec dni "ukvarjala" z njimi Smile
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pajo, saj lahko narediš potaknjence. Meni je MFranc podaril potaknjenec Habanera Green, ki je bil velika, močna rastlina.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Spiridon je napisal/a:
Bicikel je napisal/a:
Spiridon je napisal/a:
@Bicikel, kako pa izgleda ta Okrasna Eika čili?

Takole: http://forum.gartlc.si/gartlc-about308-0-asc-120.html - glej moje slike iz 1. septembra.

Hmmm... slike uporabnice @Labia vidim, vaših pa ne prikaže. Če se prav spomnim za nazaj, a so to oni grmički čilijev podobni sorti Meduza

Jaz sem imel še nekaj predpomnjeno v svojem računalniku in sem za silo slikce še videl, tukaj v službi pa tudi tega ni. So mi odgovorili v uredništvu shrani.si, da so delali čistko s prostorom in so lahko pobrisali slike neregistriranih uporabnikov. Zna biti, da se bo to poznalo še pri komu, sploh pri večjih (prostorsko požrešnih) slikah. Registriranih niso brisali.

Torej napotek za dolgoživost fotografij na shrani.si je registracija.

Bom probal v naslednjih dneh zbrskati originale iz svojih arhivov.
pajo

Plamenka je napisal/a:
Pajo, saj lahko narediš potaknjence. Meni je MFranc podaril potaknjenec Habanera Green, ki je bil velika, močna rastlina.

Priznam nisem še delal. Pa predno bo moja sadika toliko velika, da bo primerna za podtaknjce bo že jesen._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

To bo pa škoda, Bicikel, če nam izginejo slikce. Tudi jaz nisem registrirana in najbrž še kdo drug. Crying or Very sad

Pajo, saj lani ti je v rastlinjaku hitro raslo, najbrž ti bo letos tudi.
Odgovori