Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
Ah veselje vas je brati. Vsi vse imate pod lučkami ma to ma da peče kot pri norcih. Sam nimam nič. Me je pa danes obisk rastlin zelo razočaral. Naga viper ostala mi je samo 1 sadika od 7. Vse okoli nje je v redu so pa že prepikirane vse. No vsaj za seme bo. Monkey face enako._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Spiridon je napisal/a: | ||||
Hmmm... slike uporabnice @Labia vidim, vaših pa ne prikaže. Če se prav spomnim za nazaj, a so to oni grmički čilijev podobni sorti Meduza |
Jaz sem imel še nekaj predpomnjeno v svojem računalniku in sem za silo slikce še videl, tukaj v službi pa tudi tega ni. So mi odgovorili v uredništvu shrani.si, da so delali čistko s prostorom in so lahko pobrisali slike neregistriranih uporabnikov. Zna biti, da se bo to poznalo še pri komu, sploh pri večjih (prostorsko požrešnih) slikah. Registriranih niso brisali.
Torej napotek za dolgoživost fotografij na shrani.si je registracija.
Bom probal v naslednjih dneh zbrskati originale iz svojih arhivov.