Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Odgovori
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Upam ._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Bicikel je napisal/a:
Mislim da za Novo leto, 2.1. sem namenoma vrgel par semenk v substrat. Glede na tvoje opise o zgodnjosti, bo kar držalo.
Gotovo imaš tudi ti kakšnega zgodnjega aduta v rokavu Shocked

Jah, delam na tem, da bi imel kakšne bolj zgodnje čilije ... Wink

Že omenjene Super čilije sem sejal 12. II. in so grmički ravno začeli cveteti. Včeraj sem na dveh izbranih sadikah, ki sta v večjih lončkih, odstranil prvi cvet. To ne počnem vedno, ampak tu sta bila tako dominantna, da sta šla stran, ostalo je kar precej enakopravnih cvetnih popkov.

LP_________________mfranc
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

12.11?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ja, saj se je že 20.12. začel hvaliti z enimi slikami Rolling Eyes mi pa samo Shocked

Pa brez zamere. Itak smo mu vedno fouš Wink
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Dragi moji, da se malo oladite Wink , 12.II. = 12. februar, prosim lepo Laughing .

Ampak, nisem sejal takrat, temveč 12. januarja - tiskarski škrat pač Embarassed Embarassed Embarassed

Tako da me še veliko vas prehiteva po levi in desni; kar pa vam od srca privoščim Very Happy .

LP_________________mfranc
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Hehe, tudi jaz sem jih sejala takrat, so lučkani, pa še svetlobna leta od cvetenja. Ampak, bo že. Laughing_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

He, he, he, nič panike ljudje, saj ne tekmujemo!
Upsss, pravzaprav tekmujemo - vsak sam s sabo... Laughing

LP
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Koliko pa imate vi namočeno zemljo v kateri kalite semena? Je bolje da je fajn namočena ali mora bit samo vlažna?
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Mešanica močnih čilijev posušenih v sušilniku namočenih v olivnem olju od avgusta sedaj precejeno v stekleničko. Božansko!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Pajo, a ti čilije vzameš ven iz olja? Sprašujem, ker sem tudi jest namočil habanero v olje, pa plodov nisem prec pojedel in se mi je pojavila plesen.

Kako je s tem?
Odgovori