Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Citrus

Odgovori
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

damjan je napisal/a:
živjo

Ja sem mislil mandarino iz neretve.

Imajo v Biljah več sort pa Agrarija Koper..._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vinkoz, da ne bo res okoli vikanja. Ne prenesem tega, da veš. Rolling Eyes
Itak pa vem, da si se šalil. Fotkaj, ja in objavi, da vsaj fotko vidim, ploda v živo še nisem.
O marmeladi iz feijoj pa ne vem nič, le to, da zaradi nje veganka ne bi postala, zanesljivo ne. Embarassed
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

metuljc je napisal/a:
Vinkoz, da ne bo res okoli vikanja. Ne prenesem tega, da veš. Rolling Eyes
Itak pa vem, da si se šalil. Fotkaj, ja in objavi, da vsaj fotko vidim, ploda v živo še nisem.
O marmeladi iz feijoj pa ne vem nič, le to, da zaradi nje veganka ne bi postala, zanesljivo ne. Embarassed

Veganka, ? Dokler so tisti z Velikimi Uhlji zagotovo ne boš.
Predvidevam, Laughing Laughing Laughing
lp.
miha34

Odgovor Napisal/-a miha34 »

babaco je napisal/a:
Miha34, črne pike bi znala biti sajavost, ki se rada naseli na izločkih kaparja, zato natančno preglej mandarino.
Sajavost samo spereš z mlačno vodo,lahko jo kar stuširaš, če se preveč drži si pomagaš še s prsti ali mehko cunjo.

Hvala Babaco....
Ja, kapar pa je bil gor ja, pa sem ga odstranil...predvidevam vsega....jo bom očistil, kot si rekel...sliko pa pošljem v naslednjih dneh, ko postorim, vse kar mi je ostalo za postoriti okoli hiše pred zimo....dnevi so na žalost prekratki,....brez naglavne svetilke nič ne narediš Confused
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

In tako izgleda tisti CITRUS MEDICA pri mojem znancu danes, pa mi je pogled šel tudi na mandarinovec in pomarančevec,ki se ne "GREJETA" Laughing pozimi v notranjosti ampak sta zunaj.Nista v tegelcih ,ampak preprosto v zemlji.
Citrus Medica

Plodovi pomarančevca.

mandarin
Nazadnje urejal/a vinkoz 02 Dec 2014 19:51; skupaj popravljeno 2 krat
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Uf, do sem diši, vinkoz, hvala za fotko. up
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Joj Vinko, je kaj česar še nimaš?
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Moj mandarinovec je nastavil veliko število cvetov, ki se že počasi odpirajo. Ker ga zaradi mraza še ne morem prestaviti na prosto, pa tudi kakšne konkretne žuželke še ne letajo naokoli, me zanima, kako lahko cvetove sama oprašim._________________naredimo svet lepši
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

S čopičem. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

S čopičem bo najboljš, ja.. Smile
Odgovori