Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Vzpenjalka za Ljubljano

Moderator: Melona

filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Hvala Plamenka. A bi ma lahko malo boljse razlozila? Na kaksen nacin pomaga kartonska skatla?
filifero

A ja, se nekaj, Lamarque podarjam.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

filifero je napisal/a:
Hvala Plamenka. A bi ma lahko malo boljse razlozila? Na kaksen nacin pomaga kartonska skatla?

Da se prepreči stik nove vrtnice z zemljo, kjer je rasla stara vrtnica.
Tule je bilo precej govora o tem:
http://forum.gartlc.si/gartlc-about1249.html.
http://forum.gartlc.si/gartlc-about976-0.html
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

filifero

Uau, lepa. Na helpmefindju izdgleda bolj roza.
Sigurno bolj prezimno trdna, kot Lamarque.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Ja, athe Generous Gardener ima tak porcelanasto pudrast pridih._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Jaz sem jo videla v živo na Goriškem, že odraslo z velikim številom cvetov in me je takoj prevzela. Spomnim se da sem takoj vprašala katera je pa ta. Cvetovi so od bele do svetlo roza. Izgleda da se cvetovi glede na starost cveta spreminjajo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
bobolino

Meni je lani prvič cvetela, nisem še nagruntala, ali konkretno ponavlja ali pa je to res le občasno kasnejše pocvitanje._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
filifero

Sigurno je treba par let pocakati. Vsec mi je. Fajn disi?
bobolino

Lansko leto ni merodajno zaradi vremena, vsekakor pa Austinove znajo lepo dišat!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori