Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bakker

orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

brbr je napisal/a:
Jaz pa slabe in pri njih ne bom več kupovala.......
Tudi jaz. Potem, ko sem bila (podobno, ali celo enako, kot ti opisuješ) dvakrat močno razočarana, pri njih ne kupujem popolnoma nič več._________________
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

Ta slika ni iz konkretno Bakerja... Samo za ilustracijo, kako izgleda na hitro pofotoshopano....
NellyPT

Odgovor Napisal/-a NellyPT »

Točno takšne so tudi iz Bakkerja!_________________Nelly
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Da ni ta Bakker kaj v žlahti z McDonalds-om??
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Naročila sem vsega skupaj 3x. Od prve dobave 5 trajnic je zdržal le laški kačnik, pa še ta se je 3 leta matral, da je pošteno zaživel. Tulipani so bili prvo leto lepi, naslednje se je komaj še kje kak pokazal, tretje leto nobenega več. Kaj sem nazadnje kupila, se niti ne spomnim, živo očitno ni več, vem pa, da je nekaj bilo, ker se mi še vedno valja pod nogami "darilo", s katerim ne vem kaj početi. Raje bi dali kakšno dodatno čebulico ali kaj drugega rastlinskega, kot pa neke kičaste samokolnice, pletene košarice, kvazi posodice za česen ...., ki delajo samo napoto . Potem, ko sem preverila še cene in ugotovila, da so dražji kot naše vrtnarije in veletrgovine, mečem vse prospekte direkt v koš za papir.
NellyPT

Odgovor Napisal/-a NellyPT »

Kot vidim, nimam samo jaz slavih izkušenj. In, kot je videti, niso se nič spremenili na boljše_________________Nelly
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Tudi jas imam zelo slabe iskošnje z njimi. V reklami je vse lepo lepo pol ku pa dobiš pa ni več za nikamor. Pa tudi cene so nekam astronomsko visoke. Boljše kupiti pri lokalnem cvetličarju kot pa pri njih. pa da ne govorim o tem da nikoli neveš koliko časa je izdelek potoval do tebe._________________LP seba993
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Naročili že pred leti sadike jagod pri Bakkerju... nismo utrgali niti ene. Potem smo pa doma nekako izgubili zaupanje. Saj vem, enkrat ni nobenkrat, ampak vidim, da smo kar prav razmišljali.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Jaz sem lani naročila pasjonko in 2 pepinota - da je oče dobil neko nagrado Laughing Laughing . Vse še vedno lepo raste.
Pasjonka je pred kratkim znova začela poganjat, pepinota pa tudi kar nočeta spat Confused .
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Kolikor sem že prebral na netu ali pri sorodnikih, so za čebulice čisto v redu, ampak kar se tiče pa ostalih rastlin, je ponavadi porazno. Mi smo naročali mislim da samo čebulice, ki so dobro delale, vendar pa ne vem, če sploh še kakšna raste (tulipani itak vsi po dveh letih izginejo, ne glede na to, kje jih kupiš, razen botaničnih vrst, lilije požrl voluhar, gladiole uničila rja...).

Ne naročam več zaradi previsokih cen (in plus poštnina). Dve tri leta za njimi se že v običajnih trgovinah dobi večino njihovih rastlin, pa ceneje je. In tisti, ki naročamo samo zato, da kaj novega dobimo, isto dosežemo spomladi/jeseni v Lidlu ali Hoferju ali Merkurju ali kje drugje (čeprav, teli se zadnja leta tudi močno ponavljajo Rolling Eyes )
Odgovori