Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Odgovori
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Bom res zjutraj izmerila.
Ja, Plamenka ima "zvesto srce in delovno ročico" in rastline ji s hvaležnostjo vračajo._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Embarassed Embarassed
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Tudi moji čiliji v sendviču med šipo in alu folijo uživajo kot "muha na dreku" Very Happy

Imaš pa prav, Pajo, neutrjeni se lahko hudo "zasmodijo" Cool na (dvojnem) soncu. K sreči so se moji prilagajali mimogrede, kot je šlo vreme počasi navzgor.

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Plodove vidim. Shocked Saj to niso letos sejani?
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Plamenka je napisal/a:
Jaz jih imam na okenski polici čisto ob steklu od vsega začetka na JZ strani, pa jim nič ne škoduje.

Enako in še folijo na drugi strani,popolne niso,zame bodo vredu Smile
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Probavam novo kombinacijo čilija in medu. Upam, da bo v redu.
_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

V nobenem primeru še ne priporočam puščanja čilijev v rastlinjaku ponoči. Razen seveda, če gre bolj za zimski vrt in se drži hiše ali česa podobnega z večjo akumulacijo toplote. Pri meni napr. je v rastlinjaku zjutraj še vedno okoli -3 stC. Seveda je odvisno tudi od lege, ki pri meni ni najbolj ugodna.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

jaz imam moje v plastenjaku takemu bolj majhnemu že nekaj dni. čez dan opali sonce in je zagotovo zelo prijetno zanje a čez noč ohjojjoj. temperatura pade na bolj da ne povem (cca 5-7-stop). zato nikamor ne rastejo, saj so stalno šokirani in si energijo čez dan naberejo toliko da se čez noč preživijo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

pajo, lepa etiketa Smile, naj hči samo malo popravi čebelice - sedaj so tako črne, da so videti kot muhe Rolling Eyes
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

pajo, enako ti predlagam, ker so čebele barve medu in to je pri nalepki bistveno, seveda poleg čilija. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori