Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Semenarna Ljubljana

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Hma, Japanese Southern Delight F1 je po moje japonska, ne kitajska. Wink
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Garden-ja
V trgovini imajo manjšo stalažo na kateri so artikli istega proizvajalca. Dobi se tudi v zrncih, pa različna za različne namene. Ta ki jo jaz uporabljam je na sliki in je univerzalno. Prodajalka je rekla, da tekočina je za hiter začetek rasti. kasneje je potrebno polovično dozo na vsakih 14 dni. Zrnca pa se doda na začetku sezone in se počasi razstapljajo čez celo leto.
Jaz sem poskusil samo tekočino po priporočilu prijatelja, ki jo uporablja že par let v službi na rožah v koritih. Pred tem je poskusil že vse živo in pravi, da je s tem najbolj zadovoljen. Cena je okrog 10€ za liter.

L.p.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Super, Peter, hvala. Upam, da bo prijelo tudi pri meni._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Tale NUTRI 1 ONE UNIVERSALE CONCENTRATO mi izgleda zelo "zanimivo" Wink .

O kateri trgovini pa se pogovarjate? Preko meje? Se da kaj naročiti po pošti?

LP_________________mfranc
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tudi mene že par sezon mika it pofirbcat!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ja, tik cez mejo.
Ce bo kdo kaj rabil in bom kje v blizini, lahko seveda prinesem. Bobolino, ti si pa itak veckrat tu, kar skoci tja,predvsem zdaj, ko bodo sadike._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Jaz sem bil prejšni teden v Marinaz semenarni. Semenske vrečke solate, radiča,... so ene 10x bolj polne v primerjavi z našo semenarno, cena pa podobna,
Ja, smo bili zelo zadovoljni z ponudbo.
Zraven Garden center pa je bil zaprt, ne vem, morda obnavljajo.
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

mfranc

V google maps vpiši "Marinaz Agraria E Giardinaggio". To pa je naslov:
12 v. Martinelli, Muggia, TS 34015
Italija
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Drugače se pa kraju lepo slovensko reče Milje, a ne? Sad
forest727