Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Odgovori
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

Tema zamira... večina se je preselila na Facebook. Rolling Eyes

LP
Nazadnje urejal/a Spiridon 25 Mar 2015 18:19; skupaj popravljeno 1 krat
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Mislim, da tam ne bo dolgo vse skupaj. Je preveč kregarije._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Mene kar glava zaboli, kadar na FBju odprem njihovo stran. Tule ste veliko bolj berljivi in kulturni.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Nocoj bodo prvič čez noč v rastlinjaku. 1:15h rabim , da jih znosim ven enak čas za nazaj._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Hej!

Dobil sem ene 5 vrst semen, pa so vsa skoraj vzklila razen ta, ki bi želel ne. Ta lump je pretty in purple.
Pa me zanima a bo tukaj kdo ki bi menjal kakšno lepo rastlino z barvnimi ali zanimivi listki za kaj drugega. Imel bom jalapeno, yellow monkey face, pa še kakšnega za menjat._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Bolivian Rainbow bom imel viška, če hočeš. So pa še majhni in bolj na hladnem. V zameno ne rabim nič.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

1 sadiko bi prosim.

hvala in lp_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Dobiš, spomni me za srečanje.....
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Počasi bo treba razmišljat o pripravi zemlje za v lonce. Lani nisem še nič kompliciral (neki no-name substrat brez dodatkov), letos pa bom naredil svoj mix. Very Happy
Osnova bo Neuhaus N8, dodal pa bom še 10% perlita, 10% vermikulita, cca 5% zeolita ter 6 mesecev star gnoj. Bo OK?
Pa še eno vprašanje imam. Sosed koplje z bagerjem za novo hišo in med skalami je precej tiste rdečo-rjave zemlje če veste kaj mislim.
Saj to je podobna zadeva kot tista iz krtin katera naj bi bila kar v redu. Lahko vmešam vmes še malo te zemlje?
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Za v lonce daj čisto malo te navadne zemlje, zagotovo ne več kot 10%.
Tisti 6 meseceb star gnoj se mi sliši malo presvež... odvisno kako dolgo se bo zemlja "kuhala" pred zasaditvijo.
Odgovori