Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2015
no jaz sem jih imela prejšnjo noč zunaj pa zibro prižgan danes pa sem vse znosila nazaj notri se mi zdi da je tole letos pa res mrzlo no saj vseh sploh še nisem prepikirala no ko bo toplo bodo itak rasli ko nori.
Ja pomoje res pretiravamo no jaz bom še počakala da jih ne bo kakšna kap za plodovke je sploh značilno da pod 15 stopinj doživijo šok in potem ne rodijo tako kot bi mogle._________________lp
Lera
http://lera.moj-album.com
Ja pomoje res pretiravamo no jaz bom še počakala da jih ne bo kakšna kap za plodovke je sploh značilno da pod 15 stopinj doživijo šok in potem ne rodijo tako kot bi mogle._________________lp
Lera
http://lera.moj-album.com
-
Moji reveži pa že nekaj dni vedrijo v rastlinjaku, brez ogrevanja in dodatne zaščite. Zjutraj je bilo zunaj -1, notri pa 5 stopinj, zgleda, da jim ni hudega. družbo jim delajo feferoni in paprike, ker je v hiši postala džungla neobvladljiva._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Meni zmanjkuje prostora, pa sem presadila komaj 2/3 sadik. Jutri odpremim sadike za mamo in tasta, svoje bom pa še dva tedna ujčkala, potem gredo pa ven, ne glede na vreme. V nasprotnem primeru bomo odšli skupaj, ne oziraje se na vreme, me bodo domači izselili.
Na balkonu je pa pravo razkošje, Black Etiopian dela drugo etažo cvetja, glavno steblo se je razdelilo na dva vrhova, precej nizko sem pustila še dva zalistka, ki imata trenutno cca 20 cm. Tudi Spear Teneese in AAA Sweet Solano cvetita in se debelita, steblo Sleeping Lady je za palec debelo. Cvetijo tudi ostali, Wippersniper pa ima tudi že drugo etažo cvetov, na prvi so pa bunkice. Jaz sem čisto navdušena. _________________Lp
Nauta
Na balkonu je pa pravo razkošje, Black Etiopian dela drugo etažo cvetja, glavno steblo se je razdelilo na dva vrhova, precej nizko sem pustila še dva zalistka, ki imata trenutno cca 20 cm. Tudi Spear Teneese in AAA Sweet Solano cvetita in se debelita, steblo Sleeping Lady je za palec debelo. Cvetijo tudi ostali, Wippersniper pa ima tudi že drugo etažo cvetov, na prvi so pa bunkice. Jaz sem čisto navdušena. _________________Lp
Nauta
Draga lpmami, problemi so sledeči: največji je, da še ne znam, izgubila sem tudi svoj foto aparat, ki sem ga bila vajena. Za namen fotografiranja zelenjave sem potem prejšnji teden v Hoferju kupila Canon foto aparat, za 99,00 EUR, sem tudi poslikala sadike paprike, melancanov in moj balkon. Pa glej šmenta, hočem slike vsaj shraniti, ugotovim, da v kompletu ni priključka za povezavo z računalnikom, preverim v navodilih in ugotovim, da v kompletu res ni predviden. Vzamem tistega od prejšnjega aparata, ista znamka, pa ne paše, je premajhen.
Ne preostane mi torej drugega, kot da ga grem kupit, pa še ne vem, kdaj in kam. Če ne bo šlo drugače, prinesem vso opremo na eno od srečanj in se pustim podučiti. _________________Lp
Nauta
Ne preostane mi torej drugega, kot da ga grem kupit, pa še ne vem, kdaj in kam. Če ne bo šlo drugače, prinesem vso opremo na eno od srečanj in se pustim podučiti. _________________Lp
Nauta