Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
-
pozdravljeni, in hvala za razumevanje. sedaj mi je lažje, ker resnično nisem imela namen zavajati. lpvoda
PS: je pa res, da ta rdeči hibiskus zelo hitro pride ven ob pravi temperaturi brez dodatnega obdelovanja. meni jih je prišlo 2 manj od posejenih, a kaj ko sem jih zelo hitro dala ven (10 dni so zdržali) pod eno grmovje in jih je predvčerašnja nočna "svežina" zdesetkala. nisem jih zavrgla, mogoče bo še kaj iz njih. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
PS: je pa res, da ta rdeči hibiskus zelo hitro pride ven ob pravi temperaturi brez dodatnega obdelovanja. meni jih je prišlo 2 manj od posejenih, a kaj ko sem jih zelo hitro dala ven (10 dni so zdržali) pod eno grmovje in jih je predvčerašnja nočna "svežina" zdesetkala. nisem jih zavrgla, mogoče bo še kaj iz njih. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
-
Pričelo se je prebujanje lepotcev hibiskusov, tisti v loncih so že pred 14 dnevi pričeli poganjati, te v zemlji pa sem odkrila včeraj. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
-
figula je napisal/a: |
Tole brušenje semena mi je dalo misliti Moji hibiskusi sicer ne pašejo sem in bom zanje mogla odpreti novo temo , sem pa semena obrusila - ali je mogoče, da imajo zato listki te luknjice notri Ker jih pravzaprav nič ni moglo "pojesti": ![]() (slika je slabša, ker ni več dobre svetlobe :oops: ) |
Sam sem obrusil samo deset semen, res so prva vzklila vendar samo dve semeni. Tista ki jih nisem brusil so bolje kalila. Vsa pa sem namakal 48 ur,
ker je bilo seme iz leta 2013.
-