Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2015

Odgovori
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

Moji paradajzi so že zrasli skoraj za polovico okna pa ni šans da jih nosim
v rastlinjak,kljub temu da ogrevam do 3 stopinje da ne zmrzuje...
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Plamenka, točno ta. Bom prinesla vse skupaj na srečanje, da mi pokažeš, o čem govoriš. Embarassed_________________Lp

Nauta
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Zdaj sem pogledala, kaj ima ta iz Hoferja zraven, pa res nima priloženega kabla. Zato je malce cenejši, kot drugje. Tako da si lahko pomagaš samo s SD kartico, najbolje pa, da kupiš kabel.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

pri meni je vse že 20 dni ( kaj je še vredno) od zunaj pod pokrito streho, kjer jih čez dan oblije sonce. en paradajz "narebren" ne spomnim se imena, nima nič proti in izgleda zelo trdoživ, ostalo ohahhah. nekaj čilijev sem odnesla sosedi v loggio, ker bom odsotna nekaj dni in v malem rastlinjaku ne bodo preživeli. ma, nekaj od vsega tega bo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Moje prvo leto gojenja paradižnikov od semena naprej. Very Happy
Semena sem dal kalit 14.03.

figula

Odgovor Napisal/-a figula »

zelo lepo ti uspevajo Smile
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Tudi meni je končno uspelo prepikirat paradižnike. En teden kasneje kot predlansko leto. Sedaj rabimo samo še lepo vreme.
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

Sedaj pa je že pravi čas, da se prestavijo paradižniki v rastlinjake neogrevane seveda...moji so od pred včeraj že v rastlinjaku
kjer je v pripravljenosti grelec ki se vklopi če bi bilo pod 5 stopinj.
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Paradajz sekcija peša Cool .

Kaj ni nič slikic, da se oči spočijejo na zeleni barvi? Rolling Eyes

Seveda je lahko tudi kakšna druga barva .... Wink

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pri meni še ni druge barve. Rolling Eyes MFranc, najbolje, da ti poživiš paradajz sekcijo s kakšno slikco.
Odgovori