Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožni vrt

Moderator: Melona

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Tudi pri meni je bilo nekaj pocvitanja ampak tale rastlinica je bila jeseni obrezana in tole so mladi lističi na mladem poganjku, ki ga takrat še ni bilo tako da ja, jaz ga imam že za prvi cvet. Very Happy

Ostalo bo pa letos zelo zelo hitro. Pa upajmo, da ne bo kakšnih ujm._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Gledam in ne morem verjet,da je res cvetovi februarja.A bomo letos občudovali tvoj rožnik že aprila Laughing ?_________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Garden-ja pa Banksia Luthea pri tebi ima kakšen cvetek? Pri meni že, no teh res ne morem smatrati kot lanske._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Garden-ja

Nima oz. vsaj tako na daleč jih ni videti. Imata pa tako Purezza kot Alba Plena še lanske, celo zimo pocvitata. Ker sta obe obdržali liste in nisem obrezovala, smatram to kot pocvitanje.

Si pa par dni nazaj nisem mogla kaj in sem spet naročevala, menda bosta čez par dni pri meni:
Warm Wellcome in Beautifull Sunrise.
Sem se naveličala iskat Rimoso in gledat luknjo dol na ograji in odločitev je padla._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

A Louis že cveti?
Garden-ja

Kaj pa vem kaj naj rečem... ali še vedno cveti ali že cveti. Laughing
So pa bolj popki, ki se nepopolno odprejo kot tisti klasični prvi odprti cvetki._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja

Hoho, prva dva prava cvetka.
Eden na Old Blush, drugi na Sanguinei, seveda obe bengalki.
Danes tako piha, da ne morem fotografirat, bom jutri.

Purezza pa je vso zimo ostala zelena in je pocvitala, kar nekaj cvetov je na njej ampak za te bom rekla, da se nadaljujejo se z jeseni._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Joj, srečnica, Garden-ja!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Garden-ja komaj čakam slikce.Samo ste pa zgodnji pri vas.Pri meni sem komaj zaznala nekaj popkov._________________LP
E.
Garden-ja

Kasneje se je veter malo umiril pa sem sla en krog.

Ja, letos so res zgodnje, ob tem casu pa res nisem se nikoli imela prvih cvetov, pa polne popkov so, obe bosta verjetnomv polnem cvetu prav kmalu._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori