Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Cepilne klešče oz. škarje
miki2 je napisal/a: | ||
Hvala Igy, zelo si pomagal s svojim komentarjem, skoraj tako kot, če ne bi sploh nič napisal. Ne vem kakšen je smisel tvojega mnenja, razen tega, da si se pohvalil |
No, jaz sem Igyja razumela, da cepilne škarje niso neka posebna pridobitev in, da mu cepilno orodje, ki ga je uporabljal (dolga leta) do sedaj, povsem ustreza.
Pa dobrodošel miki2 s tvojim prvim prispevkom! _________________
miki2, tako, kot sta napisala orhy in ferdo36. če bi malo pobrskal po temah našega foruma, bi videl, da igy veliko ve o sadjarstvu in bi ti bilo jasno, kaj je hotel povedati. Nam ,ki imamo že nekaj kilometrine tukaj, bi bilo kar smešno, če bi utemeljeval, čemu škarij ne uporablja veliko.
Dobrodošel, pa le drži se ferdovega nasveta.
Dobrodošel, pa le drži se ferdovega nasveta.
Pri mojih pa se je poškodovala tista plastika in so trenutno neuporabne. Za amatersko cepljenje trte so te klešče uporabne, pri sadnem drevju pa je spoj estetsko nelep in dokaj nepraktičen. Pri ostalih načinih cepljenja se mi spoj lepše zaraste.
Ali je morda kdo izmed forumovcev tak mojster, da bi lahko zdrejal nadomestni del, lahko tudi iz trših materialov?
Dobra stran "mikija2" je, da je tole temo po 15. mesecih spet obudil .Nazadnje urejal/a tinko 04 Jan 2016 11:09; skupaj popravljeno 1 krat
Ali je morda kdo izmed forumovcev tak mojster, da bi lahko zdrejal nadomestni del, lahko tudi iz trših materialov?
Dobra stran "mikija2" je, da je tole temo po 15. mesecih spet obudil .Nazadnje urejal/a tinko 04 Jan 2016 11:09; skupaj popravljeno 1 krat
miki2 je napisal/a: | ||
Hvala Igy, zelo si pomagal s svojim komentarjem, skoraj tako kot, če ne bi sploh nič napisal. Ne vem kakšen je smisel tvojega mnenja, razen tega, da si se pohvalil |
Živjo miki2.
En mesec in pol nisem imel prispevka na forumu, sedaj pa je malo zakuhalo. Daj izkašljaj se, koliko si star, koliko si cepil v preteklosti, kakšen si imel uspeh v tej stroki.A si slišal tisto o učiteljih in učencih?Ne vem v kateri plan se postavljaš.
lp. Vinkoz
No, Vinko, takle magičen vpliv imaš na mojega moža .
Nujno, ampak res nujno je bilo tole naročiti http://www.aliexpress.com/snapshot/7149024576.html?orderId=71333928799338 . No, cena niti ni najnižja, je pa vsaj brez poštnine.
Pišuka, kdo bo zdaj zdržal do primernega časa za nabiranje cepičev ?
Nujno, ampak res nujno je bilo tole naročiti http://www.aliexpress.com/snapshot/7149024576.html?orderId=71333928799338 . No, cena niti ni najnižja, je pa vsaj brez poštnine.
Pišuka, kdo bo zdaj zdržal do primernega časa za nabiranje cepičev ?