Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Koledar nabiranja zdravilnih zelišč

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Super, Tiana, velika pridnica! In veliko bolj pregledno je v tabeli kot bi bilo v postu. Hvala. Da o nazivih uporabnikov, ki trenutno pregledujemo tabelo, sploh ne govorim Wink .
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Doma imam novo knjigo, ki ima podoben koledar in imam namen za svoje potrebe doponiti tabelo. Vrst rastlin v tej knjigi pa je 200, tako da bo mnogo novih podatkov. Delim vse z vami, ni problema.
Najprej bom poštimala te podatke, potem pa bi vnesla še vaše informacije, če se strinjate. Tak da kar pogumno pišite, ampak mičkeno časa mi dajte, da vse vpišem.
Muha, komot skopiraš link v začetek teme, seveda.
Nazadnje urejal/a Tiana 06 Apr 2015 13:28; skupaj popravljeno 1 krat
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Super Smile_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tiana, katera nova knjiga pa je na tvoji mizi? Firbec, saj veš............. Embarassed
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tiana je napisal/a:
Doma imam novo knjigo, ki ima podoben koledar in imam namen za svoje potrebe doponiti tabelo. Vrst rastlin v tej knjigi pa je 200, tako da bo mnogo novih podatkov. Delim vse z vami, ni problema.
Najprej bom poštimala te podatke, potem pa bi vnesla še vaše informacije, če se strinjate. Tak da kar pogumno pišite, ampak mičkeno časa mi dajte, da vse vpišem.
Muha, komot skopiraš link v začetek teme, seveda.

Tiana, že kopiram - se bo laže našlo.

In velika hvala za tvojo pripravljenost palec gor Very Happy .
Tiana

Metuljc

Užitne rastline iz narave

Sistem, da iščeš rastline po obliki listov meni ne sede najbolje, drugače pa je nekaj uporabnih informacij notri.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Se lahko vmešam z delno ustreznim vprašanjem - prikaz knjige se konča s šmarnico Shocked mene so učili, da je strupena, sedaj pa je v knjigi Užitne rastline Shocked Question Shocked
Tiana

Figula, na koncu knjige je poglavje Pozor! Nevarnost zamenjave! Prikaže najpogostejše smrtno nevarne rastline, ki so po videzu podobne užitnim divjim rastlinam. No, šmarnica je iz tistega dela knjige. Tako da tebe so kar prav učili. Very Happy
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

O, hvala Smile .... da ne bi sedaj obupavala, da so mi vsa ta leta prikrivali kakšne posebne kulinarične užitke Laughing Laughing Laughing
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Lep seznam lahko takole sestavimo(Hvala Tiana).Za april lahko temu seznamu dodamo čemaž, pljučnik (velikonočnica), trobentica,marjetica in regrat, če pogledam v košaro poleg marčnic.

Lep pozdrav

Danilo
Odgovori