Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

SETEV SEMEN V JAJČNE LUPINE

crtj-admin
Site Admin

SETEV SEMEN V JAJČNE LUPINE

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

figula

Odgovor Napisal/-a figula »

To vse izgleda fino ... jaz delam očitno nekaj narobe Embarassed Crying or Very sad , ker mi takšni poskusi niso najbolje uspeli.
En sam poc je ratal, plus rastline so podlegle zaradi mojih experimentov v fensi šmensi svet Laughing Laughing
Cmru

Odgovor Napisal/-a Cmru »

figula, moj poskus je bil tudi polom! poleg tega se mi zdi, da če je na okenski polici in sonce sije na ta eksperiment, je takoj vse suho, ker je tako majhna količina zemlje. Druga verjetnost je pa, da sem tak antitalent, da je vse pocrkalo..._________________Dies diem docet
figula

se morava kdaj na kakšni spoznavni kavi dobit in potarnat nad najino spretnostjo ... bhuahahaha Laughing Laughing
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hej, a sta poskusila s prepeličjimi lupinamai??? (ha)

nekoč sem devala zemljo in semena naravnost v škatle od jajca. spomnim se do so prišle cinije ven a sem jih po poti do zasaditve pogubila, ker se je vse razpadlo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pravijo, da posadiš z lupino vred. Bojim se, da korenine niso tako močne, da bi jo predrle - razen, če bi sadili v tiste, ki so se pofižile onemu mojstru, ki izdeluje čipkaste pirhe Wink Very Happy .
figula

heheh prepeličje so pa še bolj trdne od kurjih butnglava
jap - fletno in simpatično tole izgleda, pa konzerve tudi .... praktično in uporabno pa ni puli lase
jajčne lupine se dajo na vsaj tri druge načine s pridom uporabit

orhy, da ne boš žalostna, v resnici se ne jezimo nad tvojim linkom ... samo svoje bridke izkušnje delimo Smile mogoče pa ta način komu uspeva, kdo ve?
Cmru

Odgovor Napisal/-a Cmru »

Res je figula. Ideja je fletna in za DIY mojstre zelo privlačna za sprobat, ampak je totalno nepraktična. Embarassed_________________Dies diem docet
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Jaz sem sejala v škatlo za jajca, ki sem jo dala v drugo škatlo, vmes pa neki polivinil. Vse skupaj zaenkrat dobro drži. S3 pa res hitro izsuši, če je na močnem soncu za šipo, ker zemlje ni veliko._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori