Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Primula - jeglič
Re: Primula - jeglič
Saj kar ne morem verjeti, da je tema mirovala celo desetletje ?!? Se je mogoče kaj izgubilo pri prenosu ...
Kakorkoli, meni med travo pocvitajo in sem jih prav vesela.
Kakorkoli, meni med travo pocvitajo in sem jih prav vesela.
Zadnjič spremenil lpmami, dne Ne Nov 10, 2024 7:41 am, skupaj popravljeno 1 krat.
lpmami: forumi rožice so zadnja leta precej manj obiskani. Kot kaže, smo se bolj usmerili v sadje in zelenjavo.
Ni zaman primulus = prvi. Še iz otroških let se spomnim posameznih cvetkov pozno jeseni, pozimi in zgodaj spomladi.
Saj to je zelenjava, cvetovi dobesedno lepo popestrijo solato.
Off topic: regrat je trenutno zelo lep in obilo ga je...
Off topic: regrat je trenutno zelo lep in obilo ga je...