Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Česen 2025
Re: Česen 2025
Pasteriziran sigurno ni, ima okus svežega česna. Jaz sem probala en kozarček svojega (že 4 leta starega) fermentiranega zmleti in je imel čisto tak okus kot kupljen. Se pa čudim, da tebi fermentiran ni všeč, meni se zdi res odličen.
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
No, mogoče bi ga morala pustiti stati kakšno leto, dve. Mogoče šele takrat pridobi žlahten okus.
Sem se spomnila na arabski način vlaganja celih česnovih strokov. Tam ga vložijo, z čupino vred, v jabolčni kis in ga pustijo stati 5let. šele potem, pravijo, da pridobi ta prav okus.
Sem se spomnila na arabski način vlaganja celih česnovih strokov. Tam ga vložijo, z čupino vred, v jabolčni kis in ga pustijo stati 5let. šele potem, pravijo, da pridobi ta prav okus.
Če se bomo uspeli letos še kaj dobiti, ti prinesem za probat par strokov dve leti starega. Nisem židovska, ampak le majhen kozarček ga je.
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Joj, seveda, avtomatizem. Hvala.
Saj bom poslala uradno vabilo.
Saj bom poslala uradno vabilo.