Škropljenje - kaj, kdaj in s čim
-
- Kraj: Domžale
Re: Škropljenje - kaj, kdaj in s čim
Vse gre v smeri, da bi sami nekoč ne smeli več ničesar početi.
Ta bruseljski fašistični aparat bo treba ustaviti in to s konkretno revolucijo.
Čeprav nimam hudega upanja v ljudi, ker večina je preveč zabita, slepa ali pa zgolj apatična.
Naj vem namignem, da gre pri kemijski zakonodaji v industriji barv, premazov in ometov počasi tudi v to smer.
Vedno več snovi je prepovedanih ali pa "nevarnih" ( kar pomeni, da je potrebno označevanje ). In lahko se zgodi, da bo v primeru vsebnosti nevarnih snovi možna zgolj profesionalna uporaba. Med kandidati za nevarno snov je zdaj že smukec ...
Za naše dobro, pravijo ( to smo v bližnji preteklosti večkrat slišali ). Dejanska resnica pa je, da od nas želijo izcuzati čimveč denarja, banda lopovska, fašistična, lažniva !!!
Ta bruseljski fašistični aparat bo treba ustaviti in to s konkretno revolucijo.
Čeprav nimam hudega upanja v ljudi, ker večina je preveč zabita, slepa ali pa zgolj apatična.
Naj vem namignem, da gre pri kemijski zakonodaji v industriji barv, premazov in ometov počasi tudi v to smer.
Vedno več snovi je prepovedanih ali pa "nevarnih" ( kar pomeni, da je potrebno označevanje ). In lahko se zgodi, da bo v primeru vsebnosti nevarnih snovi možna zgolj profesionalna uporaba. Med kandidati za nevarno snov je zdaj že smukec ...
Za naše dobro, pravijo ( to smo v bližnji preteklosti večkrat slišali ). Dejanska resnica pa je, da od nas želijo izcuzati čimveč denarja, banda lopovska, fašistična, lažniva !!!
-
Smukec je kar znan alergen. V barvah ne vem, kot dodatek za lažje natikanje gumi rokavic pa je ponekod prepovedan. Spomnim se pred leti, ko so imeli nekateri sodelavci močno flekaste roke po uporabi takih rokavic.
-
- Kraj: Domžale
Danilo, dejansko potekajo razprave, da bi ga uvrstili na seznam snovi, ki so lahko potencialno kancerogene.
-
- Kraj: Žiri-NM
Skratka, tik pred iztekom veljavnosti izpita bomo nakupili doživljenjsko zalogo škropiv. Barabe!
AB, v podjetjih že sedaj sami ne smemo početi določenih stvari, ker potem nimamo potrdila in pri presojah to ni veljavno. Ja, vse gre v smer, da ničesar ne bomo smeli sami delati, druga podjetja, ki so registrirana za to, pa imajo pomanjkanje kadra.
se spomnite SAmo bedakov in konjev? že dolgo smo tam.
AB, v podjetjih že sedaj sami ne smemo početi določenih stvari, ker potem nimamo potrdila in pri presojah to ni veljavno. Ja, vse gre v smer, da ničesar ne bomo smeli sami delati, druga podjetja, ki so registrirana za to, pa imajo pomanjkanje kadra.
se spomnite SAmo bedakov in konjev? že dolgo smo tam.
-
- Kraj: Štajerska
Meni izkaznica poteče letos. Še preverjam, kaj rabim, da se "vežem" na kmetijo mojih staršev, zaradi katere v bistvu tudi kupim 99 % sredstev in jih apliciram. Če ne bo šlo, pa poskusiti dobiti najemnika še za zadnje površine ...
Dobil sem vabilo za usposabljanje in na njem je navedeno:
Dobil sem vabilo za usposabljanje in na njem je navedeno:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
-
- Kraj: Žiri-NM
Pepe, hvala za tole. Očitno bomo res brez dovoljenja.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Ja, to smo ugotavljali že v temi FFS certifikat.
viewtopic.php?p=697932&hilit=ffs#p697932
Pol leta imam še veljavno izkaznico, upam, da bom z njo lahko še kaj kupila.
viewtopic.php?p=697932&hilit=ffs#p697932
Pol leta imam še veljavno izkaznico, upam, da bom z njo lahko še kaj kupila.
- Peter
- Kraj: Lucija
Menda ja imate kakšnega prijatelja, ki bo kupil za vas?
Jaz na domačem sadju in zelenjavi ne uporabljam nobene kemije in zato izkaznice ne potrebujem.
Prijatelj mi da vsako leto 2dl GF-120 za oljčno muho in še to pošricam na okoliške grme in rastline in ne direktno na drevesa. Glede na to, da ta insekticid vsebuje vabo, vseeno deluje.
Jaz na domačem sadju in zelenjavi ne uporabljam nobene kemije in zato izkaznice ne potrebujem.
Prijatelj mi da vsako leto 2dl GF-120 za oljčno muho in še to pošricam na okoliške grme in rastline in ne direktno na drevesa. Glede na to, da ta insekticid vsebuje vabo, vseeno deluje.
-
U, dobra ideja! Hvala ti za tole.