Tudi jaz sem prebrala vse od Tadeja Goloba, od Mete Osredkar in Mojce Širok pa še ne.
Prebrala sem tudi vse kriminalke od Jamesa Pattersona, serijo o Alexu Crossu, pa serijo Kluba preiskovalk umorov in Patterson/Ledwidge serijo o detektivu Michaelu Bennettu.
Priporočam dobro knjigo
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Kaj pa Camilla Läckberg ? Meni so bile njene zelo všeč
Pravkar prebrala zadnjo prevedeno od avtorice Harrya Potterja. Debela in težka knjiga, mislim fizično, ne po vsebini. Kriminalke piše pod psevdonimom: Robert Galbraith. Splača se začeti s prvo, da obenem slediš dinamiki med detektivom in njegovo pomočnico.
Pravkar prebrala zadnjo prevedeno od avtorice Harrya Potterja. Debela in težka knjiga, mislim fizično, ne po vsebini. Kriminalke piše pod psevdonimom: Robert Galbraith. Splača se začeti s prvo, da obenem slediš dinamiki med detektivom in njegovo pomočnico.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Re: Priporočam dobro knjigo
V podedovani knjižnici sem odkrila knjigo Babbitt, pisatelj Sinclair Lewis.
Zanimivo opisuje odnose in mišljenje ameriških podjetnikov in njihovo družbo leta 1920. Marsikaj lahko kopiramo tudi še v današnji čas. Opisi so tako nazorni, da se počutiš, kot da si sam tam.
Spominja me na Jane Austen in njeno opisovanje visoke družbe.
Zanimivo opisuje odnose in mišljenje ameriških podjetnikov in njihovo družbo leta 1920. Marsikaj lahko kopiramo tudi še v današnji čas. Opisi so tako nazorni, da se počutiš, kot da si sam tam.
Spominja me na Jane Austen in njeno opisovanje visoke družbe.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Pred novim letom sem ponovno prebrala Kurjega pastirja od Ferija Lainščka. Zdaj sem še bolj navdušena kot pri prvem branju, pa že takrat mi je bil zelo všeč.
-
- Kraj: Žiri-NM
Sem kupila knjigo Romana Mavca Moj sadovnjak, veliko slikovnega gradiva, povzetki njegovega znanja.