Je kar poslušna, na povodcu je zato,da nebi kam ušla. To je notranja muca in, če bi ušla jo nebi več videli. Pri nas je tako,če je mal lepši ti ga nekdo ukrade.
Beli mački so skoraj vsi podvrženi na gluhost ali slepoto. Pri naši špeli je zaenkrat vse vredu.
Skalnjaki
-
Re: Skalnjaki
Lep pozdrav! Izgleda da mi je usojeno buditi starejše teme
Mi je zelo žal, da se nobene od teh slik več ne vidi, bi jih z veseljem pogledala.
Na južni strani parcele imamo majhno, cca 1m visoko brežino, ki bi jo rada spremenila v skalnjak. Iščem kamne, oz. nasvet, kako jih izbrati, kje kupiti.. želimo si klasičnega apnenca.
A izgleda takole: greš v kamnolom, se zmeniš, naložijo kamne in ti pripeljejo domov? Kako ste jih zlagali? Na roke? Koliko ste jih vkopali?
Lep pozdrav, Beki

Na južni strani parcele imamo majhno, cca 1m visoko brežino, ki bi jo rada spremenila v skalnjak. Iščem kamne, oz. nasvet, kako jih izbrati, kje kupiti.. želimo si klasičnega apnenca.
A izgleda takole: greš v kamnolom, se zmeniš, naložijo kamne in ti pripeljejo domov? Kako ste jih zlagali? Na roke? Koliko ste jih vkopali?
Lep pozdrav, Beki
-
- Kraj: Štajerska
Re: Skalnjaki
Mi smo najeli kamion in šli enemu kmetu čistit kamne s pašnika, da bo lahko kosil. Vse ročno, razen prevoza. Torej smo bili omejeni, kako velike kamne smo še sposobni izkopati in naložiti. Tiste smo doma tudi lahko prestali in uredili.