Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Izmenjava cepičev

Odgovori
sadjarvid

Odgovor Napisal/-a sadjarvid »

Imam še kar nekaj cepičev,če se oglasiš pri meni jih lahko dobiš .LP Vido.
The Murva

Odgovor Napisal/-a The Murva »

Res? odlično, sem pisala v ZS Smile
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Alora se je pričelo!
Prvi cepiči prispeli iz Poljske! Dolgo ter Antonovka - jablana, Patten - hruška, Nijisseiki - nashi.

picture sharing

V obratno smer potujejo cepi jablane Président roulin, hruške Harrow delight in Aromatnaya...

Pričakujem še 2 pošiljki iz Francije. V prvi bosta figi Madeleine des deux saisons in Brunswick ter menda zelo okusna hruška Angelica

V drugi pa cepiči virginie; Burton Morris, saa Pieper, NC 10, ter figa Col de dame blanc.
No, tale druga še ni potrjena
Rolling Eyes

To bo za letos vse! Upam Cool_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Jah, na dolenjsko voščenko še računaj (naročena), drugače pa zanimivo kar si dobil.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Optimist,
to si si verjetno uredil preko francoske izmenjave? Kako gre s tem?
Optimist

Ja seveda, večina gre tam, zadnje čase pa precej tudi prek fb. Tam se registriraš in upišeš svoje imetje v "sadovnjak". S tem ti je osprta pot do ostalih uporabnikov.... In pol se meniš..._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Torej ima vsak svoj (virtualni) sadovnjak, dobra je ta - dokler virtualni sadovnjak ne stakne virtualnih zajedalcev Confused.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Hehehe... sliši se kot kakšna računalniška igrica. Razz
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Optimist
Samo vprašanje, za kaj uporabljaš Pastorjevko? Ali kot posredovalko, ali jo imaš za jest, ker men sploh ni dobra. Lahko pa naberem cepič, če koga zanima. Imam drevo cirka 5m visoko. Bolj kot ne v napoto._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Optimist

Nisem zbiral, rabil sem razvejano sadiko za gor namontirat par sort cepičev in ta je bila na voljo. Mislim da pa sem jih že imel priliko poskusit in so mi bile všeč._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Odgovori