Ravno iz našega področja.
https://1ka.arnes.si/urejanje-vrta
Jaz sem jo že izpolnila. Zanimiva je, škoda bi jo bilo izpustiti, saj ravno mi Gartlčani lahko veliko prispevamo.
VAŽNO: rabili boste kar kake pol ure, je dokaj obsežna.
Anketa
-
metuljc
- Kraj: Rimske Toplice
Re: Anketa
Sem jo izpolnila že prej, ko mi jo je ponudil fb.
Pridružite se, bomo raziskovalki zelo pomagali.
Ja, pol ure, če boste še šteli vaša drevesa, računali kvadrature trave,.....ampak, se splača.
Pridružite se, bomo raziskovalki zelo pomagali.
Ja, pol ure, če boste še šteli vaša drevesa, računali kvadrature trave,.....ampak, se splača.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Sem se potrudila in izpolnila, se mi je pa zdela kar dolga in upam, da ne bo kdo zaradi tega odnehal. Nekatera vprašanja, tam, kjer se izbira odgovore bolj levo ali bolj desno, so si zelo podobna. Ali pa jaz nisem bila 100% pri stvari, ker sem vmes kuhala.
-
tajana
Sem izpolnila anketo. Nekatera vprašanja so si res zelo podobna, kar podaljša izpolnjevanje ankete.
-
metuljc
- Kraj: Rimske Toplice
V resnih anketah je vedno tako, da so si nekatera vprašanja podobna. Tako se preverja anketiranca, kako odgovarja, ali je v odgovorih konzistenten.
Tale anketa je del doktorata na Biotehniški fakulteti, zato se ni čuditi, da je anketa dolga in tako zasnovana, da bo res merila, kar je nameravala.
Tale anketa je del doktorata na Biotehniški fakulteti, zato se ni čuditi, da je anketa dolga in tako zasnovana, da bo res merila, kar je nameravala.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Izpolnila sem anketo, kakih 40 minut mi je vzela.
Mislim, da je zelo dobro sestavljena, bolj kot večina anket.
Mislim, da je zelo dobro sestavljena, bolj kot večina anket.