Iščem tudi semena lepega graha.
-
paradižnik
Iščem tudi semena lepega graha.
Tudi semena graha iščem, vi najbolje poznate kateri je dober, pa vam prepustim izbiro. Bom vesel vsakega, ki mi ponudi tudi proti plačilu. Hvala.Lp
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Re: Iščem tudi semena lepega graha.
Pozdravljen, Paradižnik in dobrodošel na našem Gartlcu!
Odprl si več tem, v katerih iščeš razna semena. Najprej bi te prosila, da se tule viewforum.php?f=34 predstaviš. Ni treba imen, samo kaj te zanima, pa malce o svojem vrtu, pa odkod si. Je lažje menjati s takšnim, o katerem vemo vsaj nekaj. In če si v bližini Ljubljane, si vabljen na naša mesečna torkova srečanja, kjer si tudi izmenjamo kakšna semena ali rastline.
Za iskanje semen pa odpri oziroma preseli svoje teme sem: viewforum.php?f=56
Lahko tudi pod eno temo napišeš, kaj želiš. Če pa imaš kaj za menjat, pa odpri temo tukaj: viewforum.php?f=41
Odprl si več tem, v katerih iščeš razna semena. Najprej bi te prosila, da se tule viewforum.php?f=34 predstaviš. Ni treba imen, samo kaj te zanima, pa malce o svojem vrtu, pa odkod si. Je lažje menjati s takšnim, o katerem vemo vsaj nekaj. In če si v bližini Ljubljane, si vabljen na naša mesečna torkova srečanja, kjer si tudi izmenjamo kakšna semena ali rastline.
Za iskanje semen pa odpri oziroma preseli svoje teme sem: viewforum.php?f=56
Lahko tudi pod eno temo napišeš, kaj želiš. Če pa imaš kaj za menjat, pa odpri temo tukaj: viewforum.php?f=41