Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno narocilo klematisov za k vrtnicam
Moderator: Melona
-
- Site Admin
Skupno narocilo klematisov za k vrtnicam
(Prenos iz arhiva)
Sem našla povezavo na Westphalovo stran s poštninami, jo pripenjam:
http://www.clematis-westphal.de/shop/media/docs/versandkosten-2015.pdf
http://www.clematis-westphal.de/shop/media/docs/versandkosten-2015.pdf
Punce, naročevala bom takoj po prvomajskih praznikih. Do takrat naredite izbor, tiste, ki bi kaj imele. Dostava ne bo problem, za štajerski konec bo torej poskrbela Silva30 in po moje tudi Bobolino, če bo potrebno.
Za primorski konec bomo poskrbeli mi, ker je nekdo od naših skoraj vsak teden v Valdoltri. In če ne bo šlo drugače bomo pustili paketek kar pri vratarju OB, mislim, da ne bi smel biti problem. Če pa ravno takrat ne bo nobene poti dol, jih bom že jaz oskrbela( zalila, razpakirala, da bodo imeli svetlobo) do prve vožnje na primorsko.
Lepe praznike vsem
Za primorski konec bomo poskrbeli mi, ker je nekdo od naših skoraj vsak teden v Valdoltri. In če ne bo šlo drugače bomo pustili paketek kar pri vratarju OB, mislim, da ne bi smel biti problem. Če pa ravno takrat ne bo nobene poti dol, jih bom že jaz oskrbela( zalila, razpakirala, da bodo imeli svetlobo) do prve vožnje na primorsko.
Lepe praznike vsem