Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kostanjevica pri Novi Gorici

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Jutri imamo na Kostanjevici extempore pa vam sporočim kako je z Burbonkami.Sicer se mi zdi malo zgodaj ampak bomo videli._________________LP
E.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

So bila leta, ko je bilo med prvomajskimi ze prepozno, zato vprasam.
Lepo prosim, javi._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Bom javila jutri brez skrbi Very Happy .

Poglej prosim na ZS._________________LP
E.
Garden-ja

Ti napisi kar sem, verjetno zanima se koga._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Midve s Tanjo letos nekako planirava obisk rožnikov na obali.Vsekakor bi si radi ogledali tvoj Garden-ja ,potem pa še kakšen(npr.Poezijin).Prosim,če nama lahko javiš kdaj imaš čas in seveda,da ne zamudiva glavnega razcveta Shocked ._________________LP
E.
Garden-ja

Ja to bi pa res lahko na ZS Wink , sem javno sem mislila bolj na Kostanjevico, da bodo tudi ostali lahko videli.
Zmenjeno javim, za vikend ne obljubim nic, ker sem precej okoli, med tednom pa lahko. Zaenkrat smo na "tu in tam kak cvet"._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Ok zmenjeno sporoči,ko bo čas Very Happy_________________LP
E.
geisha

Sem se ravno vrnila in moram povedat,da na Kostanjevice letos burbonke zelo zamujajo.Razen Zephirine D.,ki kar precej cveti je vse ostalo samo sem pa tja kakšen cvet.Mislim,da najmanj do 1.maja ni pričakovati bujnega cvetenja.Ampak za dušo sem se pa napojila z omamnimi vonji._________________LP
E.
Garden-ja

No, se boljse. Jih bom mogoce vsaj enkrat uspela videti v polnem cvetu. Hvala._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja

Kaksna novica, kako je v teh dneh?
Glede na to, da je pri meni tik pred zdajci, mislim, da bi na pozicijo burbonk znale ze biti v polnem cvetu._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori