Tulipa - tulipan
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Re: Tulipa - tulipan
Tile se, poleg botaničnih, pri meni ohranjajo že leta, rumeni celo več kot 20 let.
Tegale sem par let nazaj dobila za materinski dan, v lončku. Cvetel je vsako leto, le bolj ubogo. Lani sem ga pognojila in letos se je pokazal v vsej prvotni veličini - z vonjem vred:
Ostali so pa bolj ko ne loterija. So, niso, nekateri se spet prikažejo, ko jih najmanj pričakujem. Najbolj mi je žal za Plamenkinim pisanim. Dve leti me je razveseljeval, letos ni niti listka. A nisem obupala. Morda je v tleh le ostala kaka mini čebulica, ki se bo prikazala naslednje leto.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Koliko časa pa že imaš črnega?
Jaz sem ga lani kupila v lončku, odcvetajočega, pa je letos pognal samo listje.
Jaz sem ga lani kupila v lončku, odcvetajočega, pa je letos pognal samo listje.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Muha, tudi moj se letos ni pojavil. Ali smo kaj prekopavali ali pa ga je kaj pojedlo.
LPmami, če si kupila tulipan v lončku, je bil siljen in zato letos ni cvetel. Pognoji zdaj, ko so še zeleni listi, da se bo čebulica okrepila.
LPmami, če si kupila tulipan v lončku, je bil siljen in zato letos ni cvetel. Pognoji zdaj, ko so še zeleni listi, da se bo čebulica okrepila.
-
metuljc
- Kraj: Rimske Toplice
Pri meni je en črn že vsaj 20 let, vedno pozn, zacveti, ko vsi drugi že minejo. Moram pogledati, če bo letos cvetel.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica